UMi Zero 2, üst seviye özellikler ile 2016 2. çeyrekte geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
UMi Zero 2, üst seviye özellikler ile 2016 2. çeyrekte geliyor
UMi Zero 2 akıllı telefon gelecek sene firmanın amiral gemisi olarak pazarda yerini alacak….



Çinli firmalar sundukları modellerle 2015’de adlarından söz ettirirken, geçtiğimiz Temmuz ayında hatırlanacağı üzere UMi Zero 2 adındaki bir akıllı telefon hakkında ilk bilgiler gelmiş ve bu yeni cihazın YotaPhone serisi gibi ikinci bir e-ink ekran ile sunulacağı yönünde iddialar atılmıştı.



Daha sonra Ekim ayında ise cihaz hakkında teaser bir görsel gelirken, UMi Zero 2’nin arka e-ink ekranı gitmiş ve premium olarak gösteren deri arka yüzey ile sunulacağı görülmüştü.

Şimdi de bu yeni cihaz hakkında daha başka bilgiler gelirken, bu yeni bilgilere bakacak olursak eğer, UMi Zero 2 akıllı telefon gelecek sene içerisinde 2. çeyrekte pazara sunulacak ve MediaTek’in yeni 64-bit on çekirdekli işlemcili Helio X20’den güç alacağı kaydediliyor.

Ayrıca ekran olarak ise yeni akıllı telefonun 5.2″ büyüklüğünde Samsung üretimi olan dokunmatik AMOLED ekran içereceği ve bu ekranın çözünürlüğünün de 2560×1440 piksel Quad HD olacağı kaydedilmekte.

UMi Zero 2 akıllı telefonda firma 4GB sistem belleğine yer verecek ve ayrıca cihazın dahili veri kapasitesinin de 64GB olacağı ifade edilmekte. Kamera olarak ise akıllı telefonun 16MP çift arka kamera içereceği iddia ediliyor. Ön kamera da en az 8MP çözünürlükte sunulacak.

İşletim sistemi olarak ise Google Android Marshmallow üzerinde çalışacak olan UMi Zero 2 akıllı telefonun ayrıca 299$ gibi oldukça dikkat çekici bir fiyat etiketi ile sunulacağı belirtiliyor.




UMi Zero 2, üst seviye özellikler ile 2016 2. çeyrekte geliyor - MaxiCep
 


Üst Alt