UMBRELLA 4.1.8 yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
UMBRELLA 4.1.8 yayınlandı
iPhone cihazlarınızın var olan sürümden geriye dönük olarak sürüm düşürebilmesine imkan tanıyan, SHSH kaydı alıp bu kayıtla da baseband (modem sürümü) yükseltmeksizin (koruyarak) bir üst iPhone sürümüne geçmenizde hayati önem taşıyan TinyUmbrella 4.1.8 Sürümü yayınlandı. iTunes'den sürüm güncellemek, yani yeni çıkan sürüme update etmek demek sizin modem sürümünüzün yükselmesi demek hal böyle olunca da o modem sürümüne ait bir sim kilidi uygulaması bulamayacak olan kilitli iPhone sahipleri uzun zaman bu unlock uygulamasının çıkmasını bekleyecek. yahut yukarıda verdiğimiz linkler vasıtası ile bu programı kullanarak rahatlıkla sürüm güncelleyip modem sürümlerini korumaları söz konusu olacaktır. Tabi yine en önemli noktalardan bir tanesi de SHSH kaydınızın Cydia dışında sorunsuzca alınabileceği bir program olarak alanında tek diyebilirim.
TinyUmbrella bu sürümü ile bir kaç iyileştirme ve geliştirme ile beraber geliyor, aşağıdaki linkten programı indirip kurabilirsiniz.
Not: Ancak hala neden olduğunu bilemediğim bu sürüm ile 3G ve 3GS kullanıcılarının baseband'lerinin korunamayacağı bilgisi verilmiş üretici tarafından. O nedenle bu programın özellikle bu sürümünde buna dikkat etmeniz gerektiğini belirtelim.

• Beğen
Tepkiler: ykardesen ve Nadir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler...

cmlkrc

cmlkrc

Üye
Tesk

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 4.1.9 yayınlandı şimdi de

izmiremo

Üye
Ben iPhone 4 için geldiği haliyle 4.0.2'den 4.1'e yükseltmiştim. Hâlâ Unlock çıkmadı ve yükselttiğime çok pişmanım. Bu programı kurmamıştım. Geriye dönmem imkansız mı? 4.0.2'nin Restore dosyası duruyor ve hiç geriye dönüş denemedim. Tam emin olmadığım bir şeyi yapmak istemiyorum ki iPhone bozulmasın kitlenmesin. Kim uğraşacak servise gönder haftalarca gelmesin. O nedenle JailBreak dahil yapmadım. Birisi Unlock çıktığında yap dedi. Benim şu an ki basland şöyle: iPhone 4 iOS 4.1 (8B117) Modem Firmware 02.10.04 BTK'dan IMEI kayıt sorgulamada şöyle çıkıyor: Kayıtlı Cihaz, Üretici: Apple Pazar Adı: iPhone 4 (A1332)

Operatör A&T 8.0 diyor bu UNLOCK yerine bu SIM kartı kopyalama yöntemiyle bir cırack sağlanamaz mı?

--------------- Ekleme ---------------

4.1.10 yayınlandı. Ben bu programını VISTA'ya WIN versiyonunu kurdum ancak KILLED hatası verdi. Nasıl kullanacağım konusunda bilgi alabilir miyim?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
unlock için bekleyeceksin çözüm yok şu anda

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
en son sürüm umrella

iPhone cihazlarınızın var olan sürümden geriye dönük olarak sürüm düşürebilmesine imkan tanıyan, SHSH kaydı alıp bu kayıtla da baseband (modem sürümü) yükseltmeksizin (koruyarak) bir üst iPhone sürümüne geçmenizde hayati önem taşıyan TinyUmbrella 4.1.11 Sürümü yayınlandı. Sizlere gayet uzun bir cümle ile bir çırpıda anlatmaya çalıştığımız TinyUmbrella konusunda daha detaylı bilgiyi bu konumuzda bulabilirsiniz. İlgili konuda SHSH kaydının da nasıl alındığı ile programın çalışma mantığını bilmeyenler ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
iTunes'den sürüm güncellemek, yani yeni çıkan sürüme update etmek demek sizin modem sürümünüzün yükselmesi demek hal böyle olunca da o modem sürümüne ait bir sim kilidi uygulaması bulamayacak olan kilitli iPhone sahipleri uzun zaman bu unlock uygulamasının çıkmasını bekleyecek. yahut yukarıda verdiğimiz linkler vasıtası ile bu programı kullanarak rahatlıkla sürüm güncelleyip modem sürümlerini korumaları söz konusu olacaktır. Tabi yine en önemli noktalardan bir tanesi de SHSH kaydınızın Cydia dışında sorunsuzca alınabileceği bir program olarak alanında tek diyebilirim.

TinyUmbrella bu sürümü ile bir kaç iyileştirme ve geliştirme ile beraber geliyor, aşağıdaki linkten programı indirip kurabilirsiniz.

Not: Ancak hala neden olduğunu bilemediğim bu sürüm ile 3G ve 3GS kullanıcılarının baseband'lerinin korunamayacağı bilgisi verilmiş üretici tarafından. O nedenle bu programın özellikle bu sürümünde buna dikkat etmeniz gerektiğini belirtelim.

Revizyon: Bu başlık editlenmek sureti ile Umbrella'nın son 2 günde 6 tane güncelleme geçirmesi üzerine tek başlıktan vermenin uygun olacağını düşünerek konu yeniden düzenlendi. Aşağıda en son sürüm umbrella programının indirme linklerine ulaşabilirsiniz.

Üst Alt