"Umarım Türkler bizi destekler"

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
"Umarım Türkler bizi destekler"
[h=2]UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i eleyerek finale kalan Borussia Dortmund'da Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, Türklerin finalde kendilerini desteklemelerini istedi.[/h]

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i eleyerek finale kalan Borussia Dortmund takımının Türk asıllı Alman futbolcusu İlkay Gündoğan, "Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalim olacak. İnşallah bütün Türkiye finalde bizi destekleyecek" dedi.

İlkay Gündoğan, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Borussia Dortmund ailesi olarak çok mutluyuz. Bizim için gerçekten inanılmaz şekilde pozitif geçen bir maç oldu" ifadesini kullandı.

Özellikle son dakikaların çok heyecanlı olduğuna işaret eden İlkay Gündoğan, "2-0 geriye düştük ama ondan önce 3-4 net pozisyon yakaladık. Benim de kaçırdığım yüzde 100'lük bir gol vardı. Ve kaçırdığım gol için özür dilemek istiyorum. Ama sonuçta finale yükseldik. Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalim olacak. Gerçekten de çok gurur verici bir şey. İnşallah bütün Türkiye finalde bizi destekleyecek'' diye konuştu.

Finalde Bayern Münich'in rakipleri olması durumunda, bunun kendilerine avantaj sağlamayacağını savunan 22 yaşındaki futbolcu, "Final tek maç ve en az 90 dakika. Uzatmalar olursa 120 de olabilir. Çok heyecanlı olacağını düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Sonuçta rakibimiz yüzde 100 belli değil. Çok avantajlı bir skora sahip olsa da Bayern Münich'in Barcelona ile yapacağı maçın çok zor olacağını, son sözün henüz konuşulmadığını düşünüyorum. Ama bütün Almanya olarak Bayern Münich'in finale yükselmesini isteriz. Öyle olursa bir Alman finali olur ve kupa her durumda Almanya'ya gelir. Ama inşallah kupayı biz kaldırırız'' dedi.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ben sizi destekliyorum
 
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bende dortmundun almasını istiyorum :)
 

Benzer Konular



Üst Alt