Umarım Türkiye çıkmaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Umarım Türkiye çıkmaz


Ekmek paramı Türkiye'de kazanıyorum...
Beşiktaş taraftarının ülkesi için üzülmesini istemiyorum...
Hem Portekiz hem de Türkiye Avrupa Şampiyonası finallerine yakışır...

Avrupa Şampiyonası eleme grubunda önceki günkü son maçların ardından Play-Off oynama hakkı kazanan Türkiye'nin muhtemel rakipleri arasında Portekiz bulunuyor. Türkiye'de Portekiz denilince akla Beşiktaş geliyor. Beşiktaş'ta ise kuşkusuz dünyaca ünlü yıldız Ricardo Quaresma. Play-off eşleşmeleri ile görüşleri sorulan Quaresma, Türkiye'nin kendilerine rakip olmamasını diledi. Danimarka'ya 2-1 yenilerek grup liderliğini kaybederek play-off turuna düşen Portekiz'de bu mücadelede 65. dakikada oyuna giren siyah-beyazlı futbolcu, hem Türkiye'nin hem de Portekiz'in finallerde yer almasını istiyor. Milli Takım'dan İstanbul'a dün dönen Quaresma, Türkiye ile Portekiz'in eşleşmesini istememe nedenlerini şöyle sıraladı: "Öncelikle Türkiye'de ekmek paramı kazandığım için iki takımın birbirine rakip olmasını istemiyorum. Ayrıca Beşiktaş taraftarlarının ülkesi için üzülmesini istemem. Diğer bir neden de hem Portekiz, hem de Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası finallerine yakışacak olması."

Guti ve Ernst'e yeşil ışık

Beşiktaş'ın sezon başından beri sorun yaşadığı yıldızı Guti ve son maçlarda yedek kulübesine mahkum olan Ernst'e forma göründü. Teknik direktör Carlos Carvalhal, son iki gündür antrenmanlardaki performansıyla göz dolduran ve Ernst ile birlikte Portekiz çetesinin kurbanı olduğu iddia edilen Guti'yi yönetimin "Ernst ve Guti'yi sahada görmek istiyoruz" uyarısı üzerine Kayserispor maçında oynatmaya karar verdi. Portekizli teknik adam, her demecinde "Formayı isimlere değil, performansa göre veririm" cümlesini ısrarla tekrar ediyordu. Beşiktaş'ta önceki gün yapılan toplantı iki taraf için de yeni bir başlangıç oldu. Antrenman öncesi Guti ve Ernst ile görüşen Carvalhal, "Hazır olan Guti ve Ernst'i her teknik adam gibi ben de sahada görmek isterim" ifadelerini kullandı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Helal be Q7 ... :oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: delrico
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben playoffta portekizle karşılaşırız diyorum ama inşallah portekiz çıkmaz:islik
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bende Hırvatistan diyorum . :) İrlanda gelse de , hiç de fena olmaz ...:D
 
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belki hırvatistan da çıkabilir bu kura çekimlerinde bi gariplik var bize yeniden dinamo kiev çıktı türkiye ye de yine hırvatistan çıkabilir:naughty:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
ben demistim demeyi sevmiyorum :ehe . Dedigim gibi hirvatistan rakibimiz oldu .
 
  • Beğen
Tepkiler: Masha
Masha

Masha

Üye
Hayırlı olsun :) Hırvatistan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt