umarım beğenirsiniz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mavis45

mavis45

Üye
    Konu Sahibi
umarım beğenirsiniz...
Maziye bakarsan haklıyım gökten yere, Ah o çekip gidişin, kalbimi tırmalıyor ha bire, Dönmek istiyormuşsun fısıldadılar geçen, Ben affederim ama kalbim kırılmış bir kere..

Bekleyiş bir özleyiş gönüldeki güzeli bir süsleyiş binbir hisle sevmeli neden o çok sevene unut bekleme derler oysa seven ümitsiz olsada bekler


Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin.


Hasretin öldürdü beni! Şimdi geceler çaresiz. Şimdi yağmur damlası gelip konar dudaklarıma sessiz. Söylemiş miydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz.


Geleceği benimle karanlık görüyorsan,umutların solmuş yüreğinde. Hadi git beni hiç düşünme eğer mutlu olacaksan çeker giderim,sen mutlu olacaksan ben çekerim.

Kapkara bir bulut seni sararsa kaybolmuşsan bir meçhulde gözlerini kapa ve elini kalbine koy. Bulursun doğru yolu çünkü beni meçhul bile sende ayıramaz.

kimseye soramıyorum seni.kirlenme dye hiç öpemedim ya...belki başkasını seversin diye hiç söylemedim sana sevdiğimi. boğazımda düğümsün. yutkunsam gideceksin. yutkunmasam ölürüm...
 


CEREN

CEREN

Üye
Ben affederim ama kalbim kırılmış bir kere..
insan bazen af edebiliyor ama gercekten kalp kırık kalıyor
ve asla düzelmiyor gecmiyor o kırıklık
hep bi yerlerde durur kalıyor...
güzel paylaşım teşekkürler
 
YsF_90

YsF_90

Üye
gerçekten güzel olmuş, ellerine ve yüreğine sağlık. teşekkür ederim paylaşım için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt