Ulusoydan Geri Sayım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Ulusoydan Geri Sayım
Ulusoy’dan geri sayım

Kendisini destekleyen Kulüpler Birliği ile Taban Birlikleri’ne teşekkür eden Haluk Ulusoy, adaylığını açıklamak için birkaç gün daha bekleyeceğini söyledi.

FUTBOL Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy, kendisini aday gösterip destekleyen Kulüpler Birliği Vakfı ve Taban Birlikleri’ne teşekkür etti. Ulusoy, yaptığı yazılı açıklamasında, düzenlediği basın toplantısındaki "Türk futbolunu ileriye götürme" konusundaki talebine cevap veren Kulüpler Birliği’ne ve kulüplerin başkanlarına, kararlara katkıları nedeniyle şükran ve minnetlerini sunarken açıklamalarını özüne uygun yansıtan medyaya da teşekkür etti.

Haluk Ulusoy, bu destekler sonrasında adaylığı konusunda henüz karar vermediğini de belirtirken, "Adaylığıma karar yolculuğunda kilometre taşlarından birini geçtiğimiz bu sonuçları, yaşadığım müddetçe muhafaza edeceğim müstesna ödüller olarak değerlendiriyorum. Son olarak karar aşaması için bir iki beklediğim adımı daha kat etmek arzusundayım. Kararımı bu aşamadan sonra en kısa zamanda kamuoyuna açıklayacağım. Birlikte rahmet, ayrıcalıkta azap vardır!"

kalebakir

Üye
ulusoy seçilemez eğer seçilirse varya ben bidaha bu siteye girmeyecem aha buraya yazıyorum bu sözümü unutmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt