Ulusoy otobüs biletlerinde %30 indirim kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurca06

onurca06

Üye
    Konu Sahibi
Ulusoy otobüs biletlerinde %30 indirim kampanyası
Ulusoy otobüs biletlerinde TTnet limitsiz internet abonelerine özel kampanyada %30 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Ulusoy indirim kampanyası 31 Aralık 2012 tarihine kadar ulusoy com tr üzerinde geçerlidir.

Kampanya Detayları

- TTNet Limitsiz paketli müşteriler alışverişlerinin tadını limitsiz avantajlarla çıkartıyor, 31 Aralık 2012 tarihine kadar ulusoy com tr üzerinden alacakları biletlerde %30 indirim kazanıyor.
- Ulusoy %30 İndirimli Otobüs Biletleri Kampanyadan faydalanmak için bilet satın alımınız sırasında Fırsat alanından TTNET kampanyasını seçmeniz ve Şifre bölümüne TTNET İndirim Şifresinizi girmeniz gerekmektedir.- “ULUSOY” yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı 6606`ya göndererek TTNET İndirim şifresinizi anında öğrenebilirsiniz.- Bir şifre ile maksimum 6 bilet alınabilir.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Çok teşekkürler :tebessüm:

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Teşekkürler bu kampanyayı 4 defa kullandım bir kendim için birde arkadaşım için :)
55 tl olan izmir-istanbul seferine 39 tl ödedim.Sağol ttnet ilk defa işime yaradın :D

onurca06

onurca06

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bu kampanyayı 4 defa kullandım bir kendim için birde arkadaşım için :)
55 tl olan izmir-istanbul seferine 39 tl ödedim.Sağol ttnet ilk defa işime yaradın :D
işini gördüyse ne ala :)

• Beğen
Tepkiler: Bruce Wayne
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kampanya sona ermiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt