wyzab Üye Negative' Alıntı: Telefonunuzda Mp3 leri oynatmanızı sağlayan en popüler programın en güncel sürümü. Ogg dosyalarını da oynatabilmektedir. + Ek olarak çok güzel bir tema yanında veriyorum, Vista teması Yükleme Adımları UltraMP3 ün farklı eski sürümlerini önce telefondan kaldırın UltraMP3_128.SIS adlı dosyayı kurun. ****** den key yaratııp Ultra Mp3 kaydedin UltraMP3_S60_lcg.sis dosyasını şimdi yükleyin ( Sürüm 1.52 olacaktır ) Bunu bir önceki yüklenenin üstüne yükleyince zaten direk full yapmıs oluyorsunuz, tekrar key girmeyeceksiniz. Şimdi vista temanızı da yükleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... paylaştığın için sağol dostum, gerçekten kalite ve şık bi görünüm bir arada...
Negative' Alıntı: Telefonunuzda Mp3 leri oynatmanızı sağlayan en popüler programın en güncel sürümü. Ogg dosyalarını da oynatabilmektedir. + Ek olarak çok güzel bir tema yanında veriyorum, Vista teması Yükleme Adımları UltraMP3 ün farklı eski sürümlerini önce telefondan kaldırın UltraMP3_128.SIS adlı dosyayı kurun. ****** den key yaratııp Ultra Mp3 kaydedin UltraMP3_S60_lcg.sis dosyasını şimdi yükleyin ( Sürüm 1.52 olacaktır ) Bunu bir önceki yüklenenin üstüne yükleyince zaten direk full yapmıs oluyorsunuz, tekrar key girmeyeceksiniz. Şimdi vista temanızı da yükleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... paylaştığın için sağol dostum, gerçekten kalite ve şık bi görünüm bir arada...
yamaya Üye sağol kardeş yaaaa güzeeeel quote=Negative;467175]Telefonunuzda Mp3 leri oynatmanızı sağlayan en popüler programın en güncel sürümü. Ogg dosyalarını da oynatabilmektedir. + Ek olarak çok güzel bir tema yanında veriyorum, Vista teması Yükleme Adımları UltraMP3 ün farklı eski sürümlerini önce telefondan kaldırın UltraMP3_128.SIS adlı dosyayı kurun. ****** den key yaratııp Ultra Mp3 kaydedin UltraMP3_S60_lcg.sis dosyasını şimdi yükleyin ( Sürüm 1.52 olacaktır ) Bunu bir önceki yüklenenin üstüne yükleyince zaten direk full yapmıs oluyorsunuz, tekrar key girmeyeceksiniz. Şimdi vista temanızı da yükleyebilirsiniz [/quote]
sağol kardeş yaaaa güzeeeel quote=Negative;467175]Telefonunuzda Mp3 leri oynatmanızı sağlayan en popüler programın en güncel sürümü. Ogg dosyalarını da oynatabilmektedir. + Ek olarak çok güzel bir tema yanında veriyorum, Vista teması Yükleme Adımları UltraMP3 ün farklı eski sürümlerini önce telefondan kaldırın UltraMP3_128.SIS adlı dosyayı kurun. ****** den key yaratııp Ultra Mp3 kaydedin UltraMP3_S60_lcg.sis dosyasını şimdi yükleyin ( Sürüm 1.52 olacaktır ) Bunu bir önceki yüklenenin üstüne yükleyince zaten direk full yapmıs oluyorsunuz, tekrar key girmeyeceksiniz. Şimdi vista temanızı da yükleyebilirsiniz [/quote]
portsentry Üye bende a925 var bir emülatör veya a925 için ultramp3 yada powermp3 varmı yardımcı olursanız sevinirim.
bende a925 var bir emülatör veya a925 için ultramp3 yada powermp3 varmı yardımcı olursanız sevinirim.
yunuscal Üye eline saglık kardeşim bizim için oturmus ugrasmısın hakkını helal et --------------- Ekleme --------------- eyvallah reis eline saglık
eline saglık kardeşim bizim için oturmus ugrasmısın hakkını helal et --------------- Ekleme --------------- eyvallah reis eline saglık