Ultramp3 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
Ultramp3 Hakkında
ya arkadaşlar bole bir sorun daha once yoktu taki tele 55 tane mp3 atana kadar simdi ultramp3 açılırken sound steaming kapandı diye bir hata veriyor ve çalmıyor kaldırıp yukledim yine olmadı ne yapmalıyım eskiden 35 tane mp3 vardı acaba 55 çıkardım diyemi ole oldu --- telim ::: 6600

..::MAFIA::..

Üye
acaba ram mi kastıda öyle dedi sen eniyisi fazla mp3 atmadan dene bi

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
sağol dostum tavsiyen aklımda denicem

ghost_ysw

ghost_ysw

Üye
onceden banada oluyodu o hata ama bende 1 ust surumunu yukledim ve suan hic bi sorun yok.... bi surum yukselt dene bakalım

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
norton antivirusu sildim duzeldi demekki ram i fazla kullaniyodu norton

Üye
bence cepe anti virüs gereksiz

enigma

enigma

Üye
hocam senin ultra mp3 ün data dosyalarına bişey olmuş yenisini yüklesende eski data dosyasına bakıyor. yada sürekli çalışan çok program kullanıyorsun, ultra mp3 çok ram istiyor bunuda unutma. mp3 miktarı bişey değiştirmez ben 119 mp3le kitlenme yaşamadım ama benim tercihim powermp3 programı çünkü hiç donma takılma gibi derdi yok

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
programı bizede verirmisin wmaplayer kullanıyom ben genelde çok kaliteli ses veriyo

Üye
wma wmv ları çalcak bi program biliyonuz mu arkadaşlar 6630 için

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
yok dostum wma player mp3 ogg wma amr falan hepsini çalıyo ayrıca tele mp3 codeği yukluyo olmayanteller için örn: 6600

serdar06288

serdar06288

Üye
valla arkadaşlar dediğiniz çok doğru norton teli baya kasıyo bide bazı programlarla uyuşmuyo bence ant.kurmayın tele sana alonmp3 öneririm çok güzel eko su bile var istediğine göre çalıyo

enigma

enigma

Üye
kullandığım programların hepsi bu sitede var zaten başka siteyede girmiyorum.

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
dostum senin dediğin pro series80 için bende 6600 var series80 zaten şakır şakır çalıyo mp3leri pro sitede var gordum ok

sefazgur

Üye
hocam ******s mevcutmudur elinizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt