Ultra Mp3 PRO & Lisans Kodu

Sponsorlu Bağlantılar

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Abi benden ne istiyosun konuyu açana söylesene
Bu konu 1 yıldır var msj yazanlar sadece şifreyi öğrenme amaçlı seninle alakası yok önceki yazdığım mesajla sadece 1 msjlı öğrenme amaçlı üye olanlara...

toprakumit

toprakumit

Üye
Tamam kardeşim özür yanlış anladım... Saygılar ;)

centi_55

centi_55

Üye
selam arkadaşlar valla çok anlamam ben böyle şeylerden ama bana çok acele ultra mp3 lisans kodu lazım tek umudum siz siniz ya ıp de verim:352956002346929

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yukarıdaki mevzu ne bilmiyrum ama illaki insan oğlu başına geldiği zaman yardım umar onun içinde tabiki aramalarda yapacak bu tür sitelerle tanışsın mesela benden örnek verim...

toprakumit

toprakumit

Üye
Benim yukarıda yazdığım download a tıkla orada dosya indir ******i içinde kardeşim ;)

centi_55

centi_55

Üye
ağa bi yardımcı ol ne olurya bulamadım o kadar uğraştım sen bi hallet ne olr ya.....

arkadaşlar harbiden çok acele......

toprakumit

toprakumit

Üye
bana imei ni ver o zaman sana yardımcı olayım... PM den gel

centi_55

centi_55

Üye
sayın toprakumıt kardeşim senden allah razı olsun valla mesajı yazdıktan sonra gördüm download tı sana sonsuz teşekkürler...yardımların için..hallettin şimdi çalıyor :oke:

toprakumit

toprakumit

Üye
sayın toprakumıt kardeşim senden allah razı olsun valla mesajı yazdıktan sonra gördüm download tı sana sonsuz teşekkürler...yardımların için..hallettin şimdi çalıyor :oke:

Saygılar o zaman kardeşim kendine ii bak sorunun olursa herhangibir sorun... Ben her zaman buralardayım.. Yani bi tuş uzağındayım :oke:

banderas41

Üye
ıme no :355381000953708

ıme no :355381000953708 kayıt yapamıyorum lütfen bana yardımcı olun çıldırıcammmmm...

MEMQ

Üye
s.a. arkadaşlar banada yardımcı olabilirmisiniz? lisans kodu lazım imei kodu :356665001821941

arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz
imei:356665001821941

123123rago

Üye
ya kardeslerım bana acılen 7610 lisan kodu lazım (ultra mp3)

123123rago

Üye
ya kardes lerım benım imeı 355034001064351 bunu lisans kodunu bıln varmı ya cok acıl ltfn cvp yazın :?????????????????????????????????????????:(

xkadur kardesım sen benım verdığım no ya bakarımısın bı ya bende 7610 var imeı kodu yazıyo zaaaaten bı bakıver sen ya acılenn

MEMQ

Üye
s.a. banada yardımcı olabilirmisiniz imei:356665001821941

AZADE27

AZADE27

Üye
şu linki birde ben görsem iyi olacak

toprakumit

toprakumit

Üye
8. sayfaya taşınmış ... Pardon ;)

netar

Üye
arkadaşlar bu siteden ilk önce programı indirin programı indirdikten sonra klasörün içerisindeki kygn i açın ve oradaki imei yazan bölgeye kendi imei kodunuzu yazın altta size vereceği rakamlar sizin lisans kodunuz olarak geçecektir.( imei nasıl bulacağını bilmeyen arkadaşlar için ( YILDIZ /KARE /06 KARE YAPIN İMEİ KODUNUZ GELECEKTİR) Bu arada imei kodunuzu kimseye vermeyin

41088 buyur kardeş

toprakumit

toprakumit

Üye
arkadaslar uygulamanın keyini 8. Sayfada verdik zaten! Neden durmadan imeilerinizi yazıyosunuz?

esramsar

Üye
selam maxicep ailesi 356664003624338 yardım için simdide tskler

Takipçi Satın Al

Üst Alt