İhtiyar007 Üye yavuzbey07' Alıntı: dedem gerçek dedem olmadığından para vermiyor gerçek dedelerimin 2side ölü :S Genişletmek için tıkla ... sende tahir dedenin elini öp o zaman
yavuzbey07' Alıntı: dedem gerçek dedem olmadığından para vermiyor gerçek dedelerimin 2side ölü :S Genişletmek için tıkla ... sende tahir dedenin elini öp o zaman
iOSait Üye veyseloglu' Alıntı: ipad'ler ucuzladı bu ara.. ipad almak fena bir fikir olmaya bilir Genişletmek için tıkla ... İpad3 16gb var bende aldigima pismanim ha pc ha ipad
veyseloglu' Alıntı: ipad'ler ucuzladı bu ara.. ipad almak fena bir fikir olmaya bilir Genişletmek için tıkla ... İpad3 16gb var bende aldigima pismanim ha pc ha ipad
achambo Üye iOSait' Alıntı: Aslinda harclik vermemek yanlis birsey her buyugun harclik vermesi lazim Genişletmek için tıkla ... lazım ama biz çok kuzen olunca her 2 tarafta da az geliyo
iOSait' Alıntı: Aslinda harclik vermemek yanlis birsey her buyugun harclik vermesi lazim Genişletmek için tıkla ... lazım ama biz çok kuzen olunca her 2 tarafta da az geliyo
iOSait Üye achambo' Alıntı: lazım ama biz çok kuzen olunca her 2 tarafta da az geliyo Genişletmek için tıkla ... Biz 16 kuzeniz hepimiz dunyanin parasinu kaldiriyoruz
achambo' Alıntı: lazım ama biz çok kuzen olunca her 2 tarafta da az geliyo Genişletmek için tıkla ... Biz 16 kuzeniz hepimiz dunyanin parasinu kaldiriyoruz
achambo Üye iOSait' Alıntı: Biz 16 kuzeniz hepimiz dunyanin parasinu kaldiriyoruz Genişletmek için tıkla ... sizinkiler zengin
iOSait' Alıntı: Biz 16 kuzeniz hepimiz dunyanin parasinu kaldiriyoruz Genişletmek için tıkla ... sizinkiler zengin
-Emre Üye Ben 150 topladım keşke Uşak'ta bulabilsem gm discovery alacağım da yok işte - - - Eklendi - - - Wonderi verip
Ben 150 topladım keşke Uşak'ta bulabilsem gm discovery alacağım da yok işte - - - Eklendi - - - Wonderi verip
<zxc Üye Sanirim encok benimki sulale 300 kusur kisi samsun ist tekirdag almanya ve suan almanya haric heryere gittik ve tam 1450 tl var almanyadanda 300 euro kaldirrik
Sanirim encok benimki sulale 300 kusur kisi samsun ist tekirdag almanya ve suan almanya haric heryere gittik ve tam 1450 tl var almanyadanda 300 euro kaldirrik