Ukic Fenerbahçe Ülker'de

Sponsorlu Bağlantılar

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Ukic Fenerbahçe Ülker'de
Ukic Fenerbahçe Ülker'de

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Hırvat basketbolcu Roko Ukic ile anlaştı. Şube Direktörü Nedim Karakaş, Hırvat oyuncu ile anlaşmaya varıldığını, Ukic'in haftasonu Türkiye'ye geleceğini ve gelecek hafta içinde de basın önünde bir imza töreni yapılacağını açıkladı. 5 Aralık 1984 doğumlu Hırvat guard, 1.96 boyunda ve 86 kilo. Ukic, NBA'de Milwaukee Bucks forması giyiyordu.
Willie Solomon'un gönderilişi sonrası oyun kurucu pozisyonunda Greer ve Mrsic'ten başka silahı kalmayan Fenerbahçe Ülker'de Greer'in de sakatlığı sonrası takımın saha içi yönetimi 39'luk Mrsic'e kalmış bu oyuncuya ise Emir Preldzic ve Serhat Çetin destek olmuştu. 25 yaşında ve 1.96 metre boyundaki milli oyuncu, sırasıyla KK Split, Barcelona ve Lottomatica Roma formalarını giydikten sonra geçtiğimiz sezon başı NBA'de şansını denemek üzere Toronto Raptors'e gitmişti. Bu sezon öncesi Raptors'tan Milwaukee Bucks'a takas edilen Ukic bu sezon Bucks'ta 13 maçta 7.3 dakika, 3.1 sayı ortalamalarıyla oynadı.

05.01.2010
Kaynak : Sporx.com ve DHA

• Beğen
Tepkiler: tragedie

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Çok iyi oldu ya solomon gittiğinden beridir oyun kurucu bölgesinde sıkıntı vardı inş solomondan daha faydalı olabilir bu sene basket takımı sakatlıktan muzdarip tam kadro çıkamıyoruz maçlara

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hayırlı olsun . İnşallah faydalı olacaktır .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayırlı olsun İnşallah faydalı olur da şampiyon oluruz..

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyi bir trasfer oldu fenerbahçemiz için...

Cynical

Cynical

Üye
Çok iyi bir trasfer... Adaptasyon sıkıntısı yaşamazsa çok faydalı olacaktır.

ACMİLANO

Üye
Cokta Lülü :ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
ney :hmmm

ACMİLANO

Üye
fenerbahceye gelmesi :ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Hep böyle devam et...:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Araştırdım kaliteli bir oyuncu . İnşallah bunu da takıma yansıtacaktır .

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Gerçek den çok işimize yarayacak... Hoşgeldin ukiç FENERBAHÇEMİZE...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tanımıyorum ama hayırlı olur İnşallah..