Ujfalusi'nin bir isteği var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Ujfalusi'nin bir isteği var


Galatasaraylı futbolcular Kazım Kazım , Tomas Ujfalusi ve Sercan Yıldırım , Pazar günü oynanacak Bursaspor maçıyla ilgili GSTV'ye açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılılar, taraftarlarının da desteğiyle galibiyet serisini üç maça çıkarmak istediklerini dile getirdi.

Kazım:
"Bizim için önemli bir karşılaşma. Bursaspor çok iyi bir takım ama evimizde oynama avantajına sahibiz. İnanılmaz bir stada ve atmosfere sahibiz. Taraftarlarımızın stadın tamamını doldurmasını bekliyorum. Son iki maçta 6 puan aldık. Bu maçı da kazanarak galibiyet serimizi 3 maça çıkarmak istiyoruz. Çok iyi bir yoldayız. Son üç maçta aldığımız puanlara, üç puan daha ekleyeceğimizi düşünüyoruz." dedi.

Ujfalusi:
"Evimizde oynadığımız Eskişehirspor maçında aldığımız 3 puandan sonra Ankaragücü deplasmanında da kazanmak önemliydi. Ve bunu başardık. Son iki maçta da 6 puan kazandık. Çok iyi bir takıma karşı kendi sahamızda oynayacağız. Çok iyi hazırlanmalı ve teknik direktörümüz Fatih Terim 'in isteklerini sahaya yansıtmalıyız. Arena'daki atmosfer gerçekten muhteşem, taraftarlarımız bizden iyi sonuçlar bekliyor. Buradan onlara şunu söylemek istiyorum; "Tamamen dolu bir statta oynamak istiyoruz. Ve maçın sonunda 3 puanı alan taraf olacağız." dedi.

Sercan: "Takım olarak güzel bir çıkış yakaladık. Ankaragücü maçında iyi oynadık ve güzel bir galibiyetle döndük. İnşallah bu moral motivasyonla devam ederiz, ligdeki yerimizi liderliğe çeviririz. Zaten bunu başaracak güçteyiz. Bursaspor maçında her zamanki gibi yine profesyonellik ortaya çıkıyor. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Çünkü buna çok ihtiyacımız var,Galatasaray daha da iyi olacak." dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt