UIQ 3 Programları

Sponsorlu Bağlantılar

ertanju

Üye
eline sağlık buraya koymuşsun ama. coğu program bnde çalışmıo.güvenkliten geçemedi die.bi çaresi var mı?örnek Swiss Manager Pro 1.51 yu kurarken güvenlik nedeni ile kurulamadı dio.

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
    Konu Sahibi
kardeş takdir edersin hepsini deneme imkanım yok. ama ben bunu ekleyeli aylar oldu, 2500 kişi baktı indirdi kimse böyle bişey söylemedi. ilk söyleyen oldun.

atakan522

Üye
tşkler gerçekten güzel

burakgozde

Üye
ellerıne saglık cok gusel yararlı programlar koym

geronimo05

Üye
eline sağlık saolasın

alonealways

alonealways

Üye
ey vallah sağol. mcafe indirdim. eline sağlık

mustafao

Üye

cropsk

Üye
teşekkürler iyi çalışma

showcku

Üye
ellerine.klavyene sağlık..

thanher

Üye
ellerine sağlık

omer16_

Üye
çok teşekkür, şu slovodEd türkçe-ing. sözlükten bulabilirmisin?

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
    Konu Sahibi

buyur türkçe ingilizce sözlük programı

BABUZ53

Üye
Kardesım Cok Tresekkurler Senden Bı Rıcam Var Ama ır Remote Ve Bluethoot Kontroller Varmı Varsa Eklersen Sevınırım.tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

kardes bıde elınde saglam bı msn programı varmı gprs den gırdıgımde cokkontur gıtmeyek bısey olursa ıyı olur
:)

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
    Konu Sahibi
ır remote şu an için yok. bluetooth kontrol olarak ne kastettin? pc den yönetmemi?

ayrıca ilk sayfada ım msn, agile msn var. onu kur. bende aynısını kurdum.

ayrıca yandaki reklamda cepteki.net diye bi reklam var. ona bile bakabilirsin.

sercan_02

Üye
allah razı olsun kullanmadım olsada olmasada yinede allah razı olsun allaha emaanet ol

€xcellenc€

€xcellenc€

Üye
eline sağlık buraya koymuşsun ama. coğu program bnde çalışmıo.güvenkliten geçemedi die.bi çaresi var mı?örnek Swiss Manager Pro 1.51 yu kurarken güvenlik nedeni ile kurulamadı dio.
evet bende bu hatayı alıodum bazı programlarda ve çözümünü bilmiorm bilen varmııııııı:hmmm

zizancar

Üye
emeğine sağlık kardaş saol

alonealways

alonealways

Üye
güvenlik nedeniyle kurulamadı diyorsa hemen arkasından devam ve ayrıntılar çıkıyor. ayrıntılara tıklayıp tarihine bakın ve telefonun tarihini otarihe alın artık bunu söylemeyecektir. kurduktan sonra tarihi düzeltebilirsiniz.

murat486

murat486

Üye
tşk.

kulis_27

Üye
saol kardes ellerine sağlık
muhteşemsin