Uiq 3 icon ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
Uiq 3 icon ?
Arkadaslar bayadır forumları gezıyorum bu konu daha once cok acılmıs ama hıc bırınde cevap alınamamıs bı sansımı deneyım dedım. uiq 3 tel kullanıyorum ana menudekı ıconları degıstırmek ıstıyorum bazı yabancı sıtelerde ındırdıgım tema dosyalarının ıcınden icon cıkıyo.ama bu ıconlar normal resım dosyası seklınde.ben bunları tele nasıl uygulucam ve telın hangı klasorune atcam. simdiden sagolun

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
kımse bılmıyomu__???

melihdalar

Üye
vallahi yazık kimse bilmiyor herhalde dostum benimde bir M600 kullanıcısı olarak bukadar eksik olduğumada yazık :)

padisah_58

padisah_58

Üye
vallakardeş bnede aynı dertten muzdaribim bilsemkeşke:(((

zahmetr

Üye
arkadaslar degistiremezsiniz fakat kendi menünüzü olusturabilrisiniz. Gdesk programını kullan, otomatik acilmaya ayarla ve keyfini cikar...

esatmd

Üye
bende P1i varve ben değiştirdim. Telefonun içinde kırmızı bi tema vardı hoşuma gitti onu kullanıyorum ama bazı simgeler hoşuma gitmedi (örneğin: menü simgesini, vista başlat simgesiyle değiştirdim). PC den 32x32 küçük simgeleri hafıza kartına bi klasör oluşturdum ve içineattım. Sonra telefonda, menüye geldim ve hangisini değiştireceksem üzerine geldim, "değiştir > Düzenle > Kısayl simgesié ne geldim ve onu seçtim.Sonra Varsayılan, geçerli ve gözat çıktı. Göztı seçtim ardından resme gittim seçtim "tamam" dedim bitti... Ama bu telefondaki ilk kısayol menüsü... Normal menüyü sadece temadan yapabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt