UFO'lar Adana'da gösteri yaptı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cross77

cross77

Üye
    Konu Sahibi
UFO'lar bu kez Adana'daydı. Hem de 1 tane, 2 tane değil... Bakın kaç tane?

ADANA'da oturan 44 yaşındaki Metin Koz, kent semalarında UFO (Tanımlanamayan Uçan Cisim) çektiğini öne sürdü. Üstelik Adanalılar tam 8 tane UFO gördüklerini söylüyor.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Yenibaraj Mahallesi sakinleri, 8 Haziran'da saat 23.00 sıralarında havada seri hareketlerde dolaşan ışıklı cisim görünce heyecanlandı.

Yıldızdan parlak, çok seri hareket eden ve sürekli renk değiştiren cisim, emekli ilaç mümessili Metin Koz tarafından kamera ile görüntülendi.

Bu cismin ‘UFO' olduğunu öne süren Koz, “Avrupa kupası maçlarını izliyordum, komşularım telefonla arayıp, havada hareketli bir cismin dolaştığını söyledi. Uyarı üzerine kameramı alıp dama çıktım. Gerçekten de komşularımızın tarif ettiği yönde, çok seri şekilde hareket eden, ışık saçan bir cisim vardı. Bazen sabit duruyor, bazen de sağa- sola zikzaklar çiziyordu. Işığın rengi de turuncu, kırmızı, yeşil ve koyu sarı olarak sürekli değişiyordu” dedi.

HAVADA 8 UFO

Bugüne kadar uzaylı tartışmaları, UFO söylentilerini çok duyduğunu, ancak inanmadığını anlatan Koz, “Ben çekim yapmadan önce, 7 tane geçtiğini söylediler. Komşularımızın söylediğine göre benim çektiğim 8'incisinin görüntüsü oluyor. Bugüne kadar uzaylı ve UFO iddialarına da inanmıyordum ama, görüntüleri çektikten sonra uzaylıların varlığını kabul etmek zorunda kaldım” diye konuştu

c3r3n

c3r3n

Üye
:D ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
:) allahım yaa:D:D:D

mservank

mservank

Üye
:kop: bir gün bizim buralara da bekleriz

_KadirşinaS_

Üye
UFO gören masum emekli :D:D:D

xkadir61

xkadir61

Üye
kaçın ufo'lar geliyo:ehe

Silent Assassin

Silent Assassin

Üye
Ufo Içinizi ısıtır Dınınını Nı Dın Dınını Nı Nı
Ufo Infrared Teknoloji :):):)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ufolar adanaya geldiler birlikte yemeğe gittik sonra işte show a çıktılar:) Ya bırakın ufo falan filan:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Diyorum ya yemeğe gittik daha sonra show a çıktılar diye:D sanada cok cok selamları var iremm:)

memed493

memed493

Üye
vay canına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt