Ufo Resim Ve Video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ufo Resim Ve Video
video ve resimler

barineo

Üye
sağol kardeş. hatırlatma oldu

darkred

Üye
abi ufoo diye birşeyin var olduğuna inanmıyorum.gerçi var olduğu kanıtlansa bile ben yine hayatıma devam etcem.pek ilgilenmiyorum ufoyla filan paylaşım için saolasın

Konu Sahibi
zaten kanıtlansa bile yine hayatına devam eccen yani nie ufolar ın oldugu kesinleşince dunyada hayt durcakmı walla benimde ilgi alanıma girio ama daha hiç bişe bulamadım bulursam sevincem(yaw uzay mekiginin mazotu bitmiomu anlamıomki bitanesi düşsede bizde bi kontrol etsek nasıl bi yaratıklar die))))

fb_olgac

Üye
ya bunlar feyk neyk feyk ulan feyk yani sahte bak burda resmen kütahya porselen yazıyo bunda bişey yok ben bunu zaten kütahyada çektim

Resimler inandırıcı gelmedi zaten videolarda açmıyo

yanliz ufolarin anlatildigi ve surekli ucan rtesimlerinin oldugu sitede
Ataturk'un "Istikbal goklerdedir" lafi ilginc olmus..

slayer

Üye
bu site çok saçma... siyah beyaz dönemden kalma filmlerdeki ufocukların resimleri...
ama gavur sitelerde çok kaliteli resimler oluyor...

valla bana çok inandırıcı gelmedi böyle şeylerel uğraşmıyorum ama paylaşımın için sağol

ChavRash

Emekli Yönetici
Ufo'lara ilgi duyanlar, Farah Yurdözü'nün ABD hükümetinde ve diğer hükümetlerde yer alan resmi belgeler ve tanıkları ile yazdığı " Ufo Gerçekleri ve Yalanları" adlı kitabı kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum. Ufolar ile ilgili resmi belgelere dayandırılan ne varsa bu kitapta yer alıyor. Tabii içinde sadece tanık olanlar da var, onlarda kitapta iddia diye geçiyor..

Konu Sahibi
daha once duymuştum ama hiç okumadım

amedian

Üye
gorada komutan logar ın dedeside bizim memlekete iniyodu (aksaray) bizler biraz alıskınız yani uzaya

Salihyet

Üye
bu videolar açılmamakla birlikte bu tür şeylere inanmayın insansız uçak olayıdır kandırmadır bunların hepsi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...