yeeaa
Metin MF Üye Konu Sahibi emre641996' Alıntı: Yine sago mu? Çıkaramadım =( Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - k.i.t.s.
emre641996' Alıntı: Yine sago mu? Çıkaramadım =( Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - k.i.t.s.
-Emre Üye Metin' Alıntı: - - - Eklendi - - - k.i.t.s. Genişletmek için tıkla ... Hatırladım =) hatta bu şarkının beati üzerine hepsi 5000 için mi isimli parçanı yapmıştın çubuk mikrofonla =)
Metin' Alıntı: - - - Eklendi - - - k.i.t.s. Genişletmek için tıkla ... Hatırladım =) hatta bu şarkının beati üzerine hepsi 5000 için mi isimli parçanı yapmıştın çubuk mikrofonla =)
Metin MF Üye Konu Sahibi emre641996' Alıntı: Hatırladım =) hatta bu şarkının beati üzerine hepsi 5000 için mi isimli parçanı yapmıştın çubuk mikrofonla =) Genişletmek için tıkla ... evet 2 gün önce kaliteli bi mic aldım adobe audition yükledim söz yazıyorum şu an
emre641996' Alıntı: Hatırladım =) hatta bu şarkının beati üzerine hepsi 5000 için mi isimli parçanı yapmıştın çubuk mikrofonla =) Genişletmek için tıkla ... evet 2 gün önce kaliteli bi mic aldım adobe audition yükledim söz yazıyorum şu an
-Emre Üye Metin' Alıntı: evet 2 gün önce kaliteli bi mic aldım adobe audition yükledim söz yazıyorum şu an Genişletmek için tıkla ... Sabırsızlıkla bekliyorum =)
Metin' Alıntı: evet 2 gün önce kaliteli bi mic aldım adobe audition yükledim söz yazıyorum şu an Genişletmek için tıkla ... Sabırsızlıkla bekliyorum =)