Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ufak Bi Pc Program İsteği Kim Yazabilir Lütfen....
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chops
Üye
Konu Sahibi
Ufak Bi Pc Program İsteği Kim Yazabilir Lütfen....
bi program isteğim olacak ama çok basit sadece yapacağınız program her 10 saniyede bir
önce Z Sonra R tuşlarına basıcak yaparsanız çok ama çok sevinirim +rep bile veririm...
Not: özelden yollarsanız sevinirim
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Knight ONline İçin Diyorsun Ama Olmaz Böle Prog Bence.
Chops
Üye
Konu Sahibi
Ya Olursa
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Program yapılır niye yapılmasın ama bu sitede istenmez!! Bu 1,
Sitemizde rep sistemi yoktur!! Bu 2.
öyle kendini acındırıp ufak mufak isteklerde bulunma. bu 3(yani bu knigt türü şeyler için istekte bulunmazsan sevinirim..)
Tr-Maxicep
Üye
Bu Program Tutmaz Kardeş ...
fox_71
Üye
anlamadıgımseyyy ben csharta yaarım bunu basıt ama ısnne yararmı ve neyde kullancan ?
dinccine
Üye
bu site knigh online sitesi değil galiba
Feel It
Üye
Bu knight online dan ne anlıyosunuz yaw 4 sene önce bıraktım insanın otokontolünü elinden alıyor bu lanet olası oyun oynamayın bunu + burası knight online veya diğer online oyun forumu değil daha mühim isteklerin varsa onları yaz :S
Taa .. Ekim 2007 de kayıt olmuşsun .. Buranın ne sitesi olduğunu anlayamayışın beni cidden çok şaşırttı .. İlginç !
Lina_TR
Üye
Burası kardeşlik sevgi sitesi
Feel It
Üye
Alıntı: dinccinegöndermiş.>
bu site knigh online sitesi değil galiba
Taa .. Ekim 2007 de kayıt olmuşsun .. Buranın ne sitesi olduğunu anlayamayışın beni cidden çok şaşırttı .. İlginç !
[/QUOTE]
Yoo o anlamışda sen anlamamışsın kusura bakma ama arkadaş karşı taraftakine burasının ne sitesi olduğunu anlatmaya çalışmış. Okuduğunuzu anlayarak yorum yaparsanız bu tür tatsızlık/tartışma' lar yaşanmayabilir.
SlashGun
Üye
Senin zoruna ne gitti kardeş Sanırım sende anlayamamışsın .. Sende Haziran 2008 ' de kayıt olmuşsun bak .. Ona göre
Mp yolu ile mail adresini gönder sana msdos komutu verıyım Bu işini görür kardeş bu kadar uzatmayada gerek yok arkadaşlar bi istek yapılmış siz konuyu başka yerlere çekiyorsunuz..
djserkan37
Üye
Böyle WEB Tabanlı Oyunlarla Zamanınızı Öldürmeyin Bence.