ueuueneo epppppppw wowwwıss8s8ssj

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ueuueneo epppppppw wowwwıss8s8ssj
Silindi

Son düzenleme:

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
"Mobile Odin" var ama o da nereye kadar:bilmm
siz en iyisi bi arkadaşınızdan falan rica edin 1 kerecik yapıp halledin
çünkü cihaza zarar verme olasılığınız yüksek:bigstar:

Sarangni

Sarangni

Üye
Kurabilirsiniz tabi ki. Yalnız birinin Orjinal romu zip haline getirip kurulabilir duruma getirmesi gerek. Bir arada Mobil ODİN vardı bir de ona bakın. En sağlam yöntem cihazınıza uygun olan zip haline getirilmiş orjinal bir rom bulup kurun derim. Ben LG, Samsung vs gibi telefonlarım da bunu yapmıştım. Bir araştırın derim.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Kurabilirsiniz tabi ki. Yalnız birinin Orjinal romu zip haline getirip kurulabilir duruma getirmesi gerek. Bir arada Mobil ODİN vardı bir de ona bakın. En sağlam yöntem cihazınıza uygun olan zip haline getirilmiş orjinal bir rom bulup kurun derim. Ben LG, Samsung vs gibi telefonlarım da bunu yapmıştım. Bir araştırın derim.
eğer garantiye verilecekse custom recovery sıkıntı çıkarır sıfır rom kurarken stock recovery de kuruluyor çünkü :oke:

Sarangni

Sarangni

Üye
eğer garantiye verilecekse custom recovery sıkıntı çıkarır sıfır rom kurarken stock recovery de kuruluyor çünkü :oke:

Geliştiriciler isterse onu ayarlıyorlar. Cihazı TWRP/CMW ile kursanız bile romu kurduğunuz da cihaz orjinal recovery ve knock sayacı sıfırlanmış bir şekilde açılabilir. Tabi bunu yapılmış bir romu varmıdır onu bulmak gerek. Şu anda Note 3 AryaMod kurarken seçeneklerin on sonuna dam orjinal recovery ve knock sayacı sıfırlama seçeneği koymuş durumda. Normal de orjinal rom zip haline getirecen bir geliştiricinin de bunu düşünmesi gerekir en azından. Tabi dediğin sıkıntı var. Eğer custom recovery ile gelmez ise ve sayaç sıfırlanmaz ise o zaman sıkıntı çıkar.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Mobile odin S4 i9500 için desteklenmiyor. Garanti için değil ben zamanında root edip başka rom kurmuştum orjinal rom sıkıntılıydı sonra güncelleme gelmiş onu denemek istiyorum içime heves girdi onun için kurmak istiyorum. Herşeyi çözdüler bi de buna özel uygulama veya recovery yapsalar çok iyi olur
en son romu daha zip yapmamışlardır
siz sammobileden indirip
odin ile kurun gitsin

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
mcnpl4

mcnpl4

Üye
musait oldugunda iki dakka git internet kafeye. cok kurcalarsan coker bu sefer bilgisayarsiz hic halledemezsin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN