Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Mahkeme de şike yapmadığı için tutukladı.adalete inanıyorum şu anda tutuklu yargılanmaları suçlu olduklarını kanıtlamaz daha mahkeme ye bile çıkmamış birlerini suçluyorsun ve sadece fenerbahçeyi suçluyorsun başka takımlarında yöneticilerinden tutuklu olanlar var dikkati çekirim
----------Eklendi @ 17:49:36 ---------- Yazıldı @ 17:47:26 ----------
artı hukuktan ve ceza evinde yatmanın ne olduğunu bilmediğine eminim yaşın itibariyle
Mahkeme de şike yapmadığı için tutukladı.
Evinde ruhsatsız silahlar çıkmadı, çalınan menajerlik sınavının soruları çıkmadı, mafya babalarının fotoğrafları çıkmadı diye tutuklandı dimi başkanınız.
bırakın artık şu başkanınızı savunmayı.suçsuz adamı içeri atmazlar kolay kolay.
herkes bitmişti.bir senin başkanın kalmıştı memlekette içeri atılmadık.
kısa ve net: işinize geldiği gibi düşünüp, hareket ediyorsunuz.
aziz yıldırımın silah tüccarı olduğunu herkes biliyor.bu değirmenin suyu nerden geliyor sanıyosun.
nerden biliyosun silahların aziz yıldırımdan çıktığını o olayda kaç kişi tutuklandı sen biliyor musun?
aziz yıldırımın silah tüccarı olduğunu herkes biliyo.bu değirmenin suyu nerden geliyo sanıyosun.
zaten konumuzun silah kaçakçılığıyla alakası yok.konumuz şike.iyide fifa ve uefa silah kaçakçılığına bakmıyor yada çete kurma suçlarınada bakmıyor aziz yıldırım silah tüccarı veya değil bu onun şahsi problemi bunun içinde fenerbahçe takımını karıştıramazsın
tayyip fenerli değil mi niye böyle birşey yapsın kişike flan yapılmadı hepsi aziz yıldırımın bi ihaleyi almasıyla oldu suanda aziz natonun en onde gelen inşaatlarını aldı tayyipte bu yuzden şike soruşturmasını actırttı ben fenerli değilim ama yazık ettiler. Murat ulker de fenerin yeni baskanı olucak görürsünüz fenerbahçe tamamen ülkerin olucak
şike flan yapılmadı hepsi aziz yıldırımın bi ihaleyi almasıyla oldu suanda aziz natonun en onde gelen inşaatlarını aldı tayyipte bu yuzden şike soruşturmasını actırttı ben fenerli değilim ama yazık ettiler. Murat ulker de fenerin yeni baskanı olucak görürsünüz fenerbahçe tamamen ülkerin olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?