UEFA başmüfettişi Aydınlar ile buluştu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
UEFA başmüfettişi Aydınlar ile buluştu!
[h=2]UEFA Disiplin Başmüfettişi Pierre Cornu, futbolda şike iddialarına ilişkin bilgi almak üzere Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi ve M.Ali Aydınlar ile görüştü.[/h]








Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, ''UEFA, rapor hazırlamayacak. Rapor hazırlamak için gelmediler, sadece görüştüler'' dedi.


TFF Başkanı Aydınlar, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmanın yürütüldüğü Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine UEFA Disiplin Başmüfettişi Pierre Cornu'dan bir süre önce geldi.


Cornu ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Fikret Seçen ve soruşturma savcısı Mehmet Berk ile bir saati aşkın süre görüşen Aydınlar, adliyeden ayrılırken basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Aydınlar, ''UEFA'nın şike konusundaki baş danışmanı Pierre Cornu geldi. Başsavcı ve soruşturmayı yürüten savcı ile değerlendirme yapıldı. UEFA temsilcisi, savcılarımıza bu soruşturma nedeniyle teşekkür etti, işin cezai boyutuyla ilgili bundan sonra da bilgi sahibi olmak istediklerini söyledi. Genel olarak görüşmenin içeriği bu'' diye konuştu.
Bir gazetecinin ''UEFA soruşturmaya el koydu diyebilir miyiz?'' sorusu üzerine Aydınlar, ''Hayır, öyle bir şey diyemeyiz. Halen TFF'nin yürüttüğü bir soruşturma var. UEFA sadece bilgi amaçlı geldi, bilgi aldı'' dedi.
Mehmet Ali Aydınlar, ''UEFA'nın hazırlayacağı raporun nasıl bir yaptırımı olacak ya da yaptırımı olacak mı?'' sorusunu ''UEFA, rapor hazırlamayacak. Rapor hazırlamak için gelmediler, sadece görüştüler'' diye yanıtladı.
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
ispiyoncu gs :angry:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

İnternettin HOCA
Cevap
0
Görüntüleme
394
İnternettin HOCA
gutihaz1
Cevap
0
Görüntüleme
401
gutihaz1


Üst Alt