UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın Rakibi: Atletico Madrid

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Bundan sonra çift maç eleminasyon sistemine dönülecek, Avrupa Ligi’nde İlk maçlar 18 Şubat, rövanşları 25 Şubat’ta yapılacak. Kuraya seribaşı olarak giren Galatasaray 2. turdaki ilk maçını deplasmanda İspanya'da yapacak.

Galatasaray'a başarılar dilerim....

haltie

haltie

Üye
zor takım olmuş basarılar gs

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray, çekebileceği en zor 2. takımı seçti. Liverpool'dan sonra 2. torbadaki en güçlü takımı çekti. Maalesef büyük şanssızlık...

'Davut

'Davut

Üye
OOFFFFFF işleri çok zor olur gs'nin...bu takımla boy ölçüşmek her takım yapamaz bunu İnşallah tur atlayan taraf olur Gs başarılar......

arslansem

arslansem

Üye
Öncelikle bu maçların tam 2 ay sonra yapılacak olması nedeniyle şu ana göre yorum yapmak biraz genel olur.Sadece takımların adına göre yorum yapılabilir.
A.Madrid şu an vasat durumda ve düşme hattına yakın.En son sahalarında yenildiler.Devre arasında Agüero nun Chelsea ye gidecek olması bizim için avantaj :)
Bu eşleşmeyi şu an için değerlendirirsek Galatasaray eler diyorum.Fakat bu 2 ayda ne olur kim gelir kim gider o zamanki takımın performans aralığı nasıl olur belli değil.
Hayırlısı olsun ;)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Galatasaray eler hiç şüphem yok başarılar aslanlarımıza

haltie

haltie

Üye
bende zor olsada eleyebileceğinden eminim sadece adı olan bir takım bence m.city gibi ama eski günlerinden çok uzaklar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Gsnin bir üst tura çıkmazsı çok ama çok zor lakin imkansız değil...

Dwyane_Wade

Üye
Şu an Atletico Madrid tam olarak ne durumda bilmiyorum,ama zor bir eşleşme olduğu kesin...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Eski A.Madrid olsa , banko Madrid derdim ..
İspanya liginde çok kötü durumdalar . Durumları hiç iyi değil . Daha var maçlara , o zaman a kadar çok şey değişebilir .
Galatasaray başarılar ..

Atakan

Atakan

Üye
Eleyeceğimize inanıyorum.Geçen sene olsa hiç şansımız olmayabilirdi.Bu sene eleriz diyorum ben.Başarılar Aslanım...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Atletico eski havasında değil beni tek korkutan Aguero yoksa Forlan vb. hiç formda değiller..Devre arasında Aguero giderse Gs bu takımı eler....

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kendimizi zor rakiplere alıştırmamız lazım önümüzdeki maçlarda çok daha zorlu rakipler bizi bekliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt