UCWEB 7.8 FLash Plugin Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apac54

Üye
    Konu Sahibi
UCWEB 7.8 FLash Plugin Yardım
Arkadaslar Ucweb Tarayıcı kullanıyorum gayet hızlı fakat bunun için hazırlanmış flash pluginler var. Ama bulamadım. Bulduğum Flash Pluginlerde Adobe Flash Player Sürümünüz Eski dedi. Eğer Elinde Flash 10.3 plugin olan varsa link atabilir mi ? =)

devilmy

devilmy

Üye
o plugınler her sitede çalışmıyor bazı sıtelerde ne gerek varkı plugıne başka tarayıcılar var onları kullan

gokhan_48xy

Üye
flash player destegı veren telefonda hangi tarayıcılar var

apac54

Üye
    Konu Sahibi
Puffin muthis donuyor faka

feyyazevci

feyyazevci

Üye
.....

KELGER

KELGER

Üye
kardeş burası android bölümü s60v5 değil
1-adam sis uzantılı programı nasıl androide yüklesin
2- Eğer o gösterdiğin program çalışsaydı ben 32gb lık n97 yi eve bırakıp 8gb lık htc alırmıydım

feyyazevci

feyyazevci

Üye
Ozur dilerim telefonun azizligine ugradim duzeltmeye calistim ama error veriyor pc den girince duzeltirim.

apac54

Üye
    Konu Sahibi
@KELGER bende androidden bahsediyorum zaten ve anlamadıgınız konularda yorum yapmayın. Sayenizde konu yanlış anlaşılmış olabilir sanıp başkalarını cevap yazdırmaktan vazgeçirmiş olabilirsiniz. Huwaei Sonic Kullanıyorum ve ucweb 7.8 yüklü ayrıca 1mobile marketten yükledim, lütfen tekrar dediğim gibi bir konu hakkında bilgi sahibi değilseniz yorum yapmayın çünkü başkaları konu yanlış açılmış sanıp cevap vermeyebilir ya da araştırmayabilir.

Ayrıca Skyfire FLV dosyalarına destek vermiyor pek demek istediğim her sitede ki videoyu oynatmıyor ayrıca zaten flash uygulamalarıda oynatmıyor. Puffin ise flash destekli fakat uygulama müthiş derece donuyor ve işlemciden çok kullanıyor ama donmasının sebebi bu değil. Flash uygulamaları HTML 5 e çeviriyormuş yanlış bilgi almadıysam. Ayrıca Puffin in yavaşlığını sadece flash uygulamalardan olmadığını da görebiliriz diğer sayfalar da gezerek örneğin facede gezerek, uygulama işlemciden çok kullanıyor ve sizin gibi herkes HTC marka smart telefonlar kullanamıyor k.bakmayın @KELGER. Ama ucweb adlı tarayıcı androidde resmen windowsda kullandığımız google crome özelliğini taşıyor cümleyi toparlamak gerekirse android in chrome u :) internette gezerken gayet hızlı ve işlemciden de kullanmıyor. En güzel yanı ise telefona yüklediğiniz adobeyi kullanmıyor demek istediğim bazı android cihazlara android cihazlara adobe destek vermiyor. HTC ye veriyor olabilir @KELGER :) . Ucweb in ise kendisine ait eklentileri desteklemek gibi bir özelliği var. Bundan dolayıda Ucweb e flash plugin arama gereği duydum. Bulduğum Pluginler ise eski sürüm olarak gözüküyor ve adobe o pluginler den desteği çekmiş. Plugin sürümüsü ' Flash 6 '. Zaten internette Flash 6 destekleyen de pek uygulama kalmadı :) Sizin elinizde flash plugin varsa ucweb in ( Android ) link atmanızı istiyorum :)

BU kadar uzun açıklama yaptığım için k.bakmayın bazı arkadaşlar pek bilgi sahibi olmadığından yanlış yorumlar yapıyor ve bazı arkadaşlarda yorumları görünce konu hakkında bilgi sahibi olduğu halde veya elinde kaynak olabilceğinden paylaşamayabilir konu yanlış açılmış diyip cevap vermeyebilir. Tekrar Diyorum kullandığım ucweb anroid ve sürümü 7.8 flash plugin destekli ve 3 kez tekrarladım :) Bu açıklama herhalde yeterlidir :)

KELGER

KELGER

Üye
kardeş adamın verdiği link nokia programıydı.kuarbilirsen kur

apac54

Üye
    Konu Sahibi
Bn androidden bahsettim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...