Ucuz ve hediyeli sıfır kutusunda vınn modem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozdemir1982

Üye
    Konu Sahibi
Ucuz ve hediyeli sıfır kutusunda vınn modem
​Arkadaşlar eğer vınn ihtiyacınız varsa satılık sıfır kutusunda ve biri turkcell den diğeri de migrostan iki tane hediyesi ile bende var. isteyen kişiye kurulum yapması konusunda da yardımcı olabilirim. istanbul içi elden teslim edebilirim. garantilidir. isteyen parasını vermeden önce teleserviceden (ki teleservice vınn modemlerin türkiyedeki tek yetkili teknik servisidir) kontrol ettirip ondan sonra alabilir. İstanbul sınırları içi kargo vb. para vermenize de havale masrafı vb. de gerek yok. bir elden mal bir elden para. ben size getirebilirim. detaylar için 0 538 812 88 88 formdan soru cevap falan takibi yapacak kadar zamanım olmuyor. soracağınız birşey olursa numaramdan arayıp sorabilirsiniz. fiyatı 89 tl.

ozdemir1982

Üye
    Konu Sahibi
Aekadaşlar arayan herkesin sorduğu şeyi buraya da yazıyorum. ki bunu sormak için aramayın lütfen.
BU TURKCELL MODEM GARANTİLİ SIFIR KUTUSUNDA VE FATURASIZ. YANİ ÖYLE SORAN ARKADAŞLAR GİBİ DEĞİL. BUNU ALDIĞINIZ ZAMAN O TAHAHÜTLÜLER GİBİ SİZE FATURA GELMİYOR. İSTEDİĞİNİZ ZAMAN KULLANIR İSTEDİĞİNİZ ZAMAN KULLANMAZSINIZ. HERHANGİ BİR ARIZA VB. OLMASI HALİNDE DE BANA GERİ VERİP PARAYI GERİ ALIRSINIZ. (TUTUP BUNU YAZDIM DİYE DUVARA ÇARPIP ZIRF AKILLILIK YAPAN KÖTÜ NİYETLİ ARKADAŞLAR İÇİN GEÇERLİ DEĞİL YANLIZ) NORMAL Bİ ARIZAYI KAST EDİYORUM. BÖYLE GEREKSİZ SORULARA DA GEREK KALMAZ ARTIK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt