ucuz telefon parcaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matantist

matantist

Üye
    Konu Sahibi
ucuz telefon parcaları
arkadaşlar sahibi olduğum telefonparcasi.com adlı site türkiyenin tüm illerine ozellikle toptancılara ulaşılması güç olan illere nakliye ücreti olmadan 3 iş günü içinde urun gonderiyor. ürün yelpazemize her gecen gun yeni urunler ekleniyor. aynı zamanda sitede olmayan urunleri talep edebilirsiniz. parçaların fiyatı oldukça uygun. sitemiz yeni oldugu icin google da cıkmıyor.lütfen adres satırına aynen adresi yazınız.... ilginiz için tesekkurler. umarım bu mesaj sıte kurallarına uygundur........

muratgulsah

Üye
paypal kabul ediyorsan baya alıcı bulunur aslında;)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
hocam sitenize girmiyor ne yazıkki.Sony ericcson parçalarıda temin edebiliyor musunuz?

muratgulsah

Üye
adres kısmına telefonparcasi.com yazdığında giriyor.. denedim ben açıldı

matantist

matantist

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar site daha yeni haliyle bir çok eksigi var. onceleri google da çıkmıyordu gerekli duzenlemeler sonucu suan telefon parçası yazınca 2 veya 3 sırada cıkıyor. ilginiz için tesekkurler.
sadece sony ericson değil piyasada goreceginiz tüm urunler 3 gün içinde elinizde olacaktır.

--------------- Ekleme ---------------

adres çubuğuna sitenin tam adını yazarsanız yada google telefon parçası yazarsanız çıkar. iyi çalısmalar...

A.ÖZEN math teacher

caichen

Üye
BLACKBERRY diye bir telefon da var sitede o telefondan eser yok

matantist

matantist

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle telefon satmıyorum. aksesuar ve yedek parça satıyorum. eğer sitede aradıgınız urunu bulamadıysanız bu urun henuz eklenmemıs demektır. elimizde olmaması çok az bi ihtimal. bu da piyasada kalmamıs demektır. bu durum ürünün ya çok tuketildiğini yada artık kullanılmadıgını gosterir. eger arayıpta sitede goremediğiniz bi parça varsa burdan yada [email protected] adresinden yazın gondereyim.

ayrıyetten sitemiz telefon bayilerine yoneliktir. ancak perakende satısımızda var (kargoyu siz karsılarsanız.)

terminator1

Üye
abi senden istediğim bir parça var bunu bana temin edebilirsen cok sevinirim :)

n gage qd için tuş takımı :) eğer elinde var ise bana pm atman yeterli :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt