emmrecan
Üye
Ucuz modem ve internet (3Aylık)
merhabalar. Ben yurtta kalıyorum. Şuan odalarda internet yok. 1-2 aya gelecek internet. Bende bu arada maximum 3 aylık taahütlü internet paketleri bakınıyordum.
Türkcell ve vodafone arasında kaldım. 4gb paketler yeterli olur heralde. Vodafone hat parası falan filanda alıyormuş. Hiç vodafone hattımız yok ai lede. Ailecek türkcelliyiz faturalı var babam, 10 yıl olmuştur herhalde faturalı orjinal 532 li
bizdede faturasız var.
Sizce hangisinden alayım? Pek anlamadım ama 3 ay sonra iptal edeceğim bu paketleri iptal ettirebiliyormuyuz? İptal ettirdikten sonra para ödüyormuyuz extra? 3 ay için neka dar ödeyeceğiz acaba düzgünce açıklayabilecek biri varmı burda abiler
.
Türkcell ve vodafone arasında kaldım. 4gb paketler yeterli olur heralde. Vodafone hat parası falan filanda alıyormuş. Hiç vodafone hattımız yok ai lede. Ailecek türkcelliyiz faturalı var babam, 10 yıl olmuştur herhalde faturalı orjinal 532 li
bizdede faturasız var. Sizce hangisinden alayım? Pek anlamadım ama 3 ay sonra iptal edeceğim bu paketleri iptal ettirebiliyormuyuz? İptal ettirdikten sonra para ödüyormuyuz extra? 3 ay için neka dar ödeyeceğiz acaba düzgünce açıklayabilecek biri varmı burda abiler
.