ucuz hosting arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
ucuz hosting arıyorum
merhabalar tamamı turkce cpanel en az 5 email destekli

en az 2 gb aylık trafik gerisi farketmez birde domain adı olmazsa sevinirim bende domain var birde ucuz yollu olması gerek kredi kartı limiti cok az varda birde biraz acil tarafından arıyorum:(
şimdiden tesekkur ederim

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Linkini verdiğim şirketten, VPS kiralamıştım; fiyatlar gayet ucuz ve destekleri çok iyi. Ama cPanel değil de Plesk kullanıyorlar.

Hostingi alırken "yeni alan adı alacağım, önceden kiraladığım alan adını kullanacağım" diye size soruyorlar zaten. ;)

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım tesekkur ederim birde adı[email protected] seklinde mail almak istiyorum ve bunun kendi site panelimle alakasının olmamasını istiyorum yardımcı olabilirmisin nerden alabilirim

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Site panelinden ayrı mı yönetmek istiyorsun yoksa, mail uzantısının sitenin adından farklı mı olsun istiyorsun, anlamadım?

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
bir sunucudan 50 adet 25ytlye aldım 30 mblık mailler.. isteyenlere linkini veririm tesekkürler

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
rezalettt
meltem bilişim
web sunucu rezaleti

sunucunun anasayfasındaki yazı

ULAN NE BİÇİM HOST SİRKETİ BU!' YAZIK DEĞİLMİ BU HOSTTA BARINAN SİTE SAHİPLERİNE GÜVENLİK ALIN YOKSA HERGÜN İNDEX YERSİNİZ .....(kufur yazılmış) HACKED BY JULF ! ...

diye bir index anlamış degilim sonucta reselmi nedir onlar ellerinde
sunucu hacklenirmi ya

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tabii ki, sunucu da haklanır; yeterki açık olsun. ;)

gokolim

Üye
tek geçerim..

EsraCANBAZOGLU

Üye
Arkadaşlar hala arayış içindeyseniz ve kendinize göre güvenilir bir firma bulamadıysanız buyrun ben yardımcı olmaya çalışayım

technonur

technonur

Üye
Arkadaşlar hala arayış içindeyseniz ve kendinize göre güvenilir bir firma bulamadıysanız buyrun ben yardımcı olmaya çalışayım
reklam koktu bee yinede saol :D

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
bence tavsiyem vitalhosting ;)

Ozan

Ozan

Admin
Ucuz hosting demek sorunlu hosting demektir, emeklerinizin bir gün gidecegi anlamına gelen bir tabir diyebilirim.

Eğer emek verip ciddi birşey olusturacaksanız, hosting en iyisi olmak zorundadır.

Reklam yapma amacım yada ihtiyacım yok ama vital hosting gibi firmalar bu işi sorunsuz ve güvenle en iyi sekilde yapabilmekte.

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Arkadaşlar Ancak Ucuz Yazdım Ama kendim de Ucuz Almadım 2 ay Oluyor panel Pleask gibi biraz zor yani bu bana göre Olsada aldım Kendi Düşüncemde Sonradan Değişti Ucuz Hostta aldım ancak Onda Ulasım Sorunu Yasanıyor aylık Kota Dolmadan bazen Sayfa Görüntülenemiyor Ya Hosting Secerken Bunları Düşünmemiştim ama Şimdi Anlıyorum ki Her sunucu Barındıran sitelerden Alış veriş Yapmamak lazımmış

criots

criots

Üye
google aa funpic yaz bide buna bak

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Dostum Soru Halledildi Yinede İstedigime Ulaşamadım Bazen Sayfa Görüntülenemiyor Sinir Oluyorum pleask panelde Gayet Basitmiş Başta Zorluk Cektim ama DE İSE işimi goren host en az 137ytl+kdv Ama Ozan Abim derse Dogrudur İlerleyen Gunlerde Sunucu degiştirirsem Oradan alırım

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
verdiginiz sitelere bakayım bende belki ucuzsa alalım

lazyboy

lazyboy

Üye
Abi Bende Bi Host War Dewredebilirm 2gb Alan 10gb Trafik Cpanel 10 Ay Kaldı 30 Ytl

--------------- Ekleme ---------------

Bende Eilmde Bi Host Ar Dewredebilirm Cpanel 2gb Alan 10gb Trafik 10 Ayı Kaldı 30 Ytl

serce1984

Üye
Ucuz ve güvenilir hosting ariyan arkadaslar bende bir öneri

sinirsiz hosting yillik ücreti sadece 39,00 ben kullaniyorum ve cok memnunum. Control paneli plesk...

zaptik

Üye
asos hosting kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt