uçurtma kamerası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afk1453

afk1453

Üye
    Konu Sahibi
uçurtma kamerası
sa arkadaşlar bugün uçurtma uçurmaya gittiğimde gökyüzünden uçurtma ile bir kayıt yapmak istedim.ilk olarak mikro harici kameralar aklıma geldi ama türkiye de bu kameralar pek çeşitli değil pek de ucuz değil bu nedenle telefonla yapmaya karar verdim.telefonu kamerasını 80-100 metre yukarıdan yönlendirebileceğim(yakınlaştırma-uzaklaştırma) bir program var mıdır?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
bence yok kardeşim öyle bişey olamaz :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Telefonu uçurtmayla uçurmayı mı düşünüyorsun, Şöyle büyük bir uçurtma yaparsan belki.
Arıca uçuracağın telefon nedir kaliteli zoom yapabilecek...

Öyle bir program olduğunu sanmıyorum ama yapabilirsen direk zoomsuz çekim yap o bile güzel olur :D

handci04

handci04

Üye
süper fikir dikkat et kopup gitmesin

Havvali

Havvali

Üye
200tllik helikopter var bimekste görmüstüm radyo dalgasıyla çalıyor 4gb kayıt yapabiliyormus bence al onu paşa paşa kullan. Ben uçurtmayla fantazi yapcm diyorsan iyi çekim yapan bi telefonu video çekip moduna al iyice monte et ucurtmaya kaydı başlat bilgisayardaki video programlarıyla zoom yapabilirsin kayıttan snra, dikkatli monte et uçurtma çakılsa dahi telfona bişey olmasın...

lolaman

lolaman

Üye
Uçurtmayı yere düşmeden yakalarım diyosan telefonu poşete geçir bantla ama ağır olur uçurtma iyi uçmaz :D

afk1453

afk1453

Üye
    Konu Sahibi
Uçurtmayı yere düşmeden yakalarım diyosan telefonu poşete geçir bantla ama ağır olur uçurtma iyi uçmaz :D

Abi telefon 6120,ağırlığı 89 grammış insaallah bir sorun olmaz

frostfoxx

Üye
Uçurtma yerine balon kullan arkadaşım

handci04

handci04

Üye
kardeş yaparsan eğer videoyu burada kesin paylaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt