Üçüncü Cins: Hijra.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Fakat insan ne eşcinsel olmak için nede transeksüel olmak için yaratıldı. Ve nasıl yaratıldıysak öylesi en uygunu.

saolasın. Biz kimseye hayvan veya insan dışı demiyoruz. Ama insan insanlığını bilecek. Allah bize bu beyni-aklı kafatasımızın içinde durup bol bol oksijen tüketsin diye vermedi.

Dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsunuz.Kardeşim adam senin inandığın tanrıya inanmıyor.Belkide onun görüşüne göre bazı insanlar transeksüel - eşcinsel olmak için yaratılmıştır ki şöyle bir durumda var.Bazı insanlar biyolojik olarak varoldukları cinsiyete ait değildir.O birey illa yaratılmışsa karşı cins duyguları ve psikolojik özellikleri ile doğmuştur denilebilir.Bu o kişinin suçu değildir böyle bir durumda.

Bir bireyin insan olup olmadığını, insanlıktan çıktığını da siz ya da din değil bilim belirler.Homo sapiens sapiens mi bu arkadaşlar ? Evet.Düşünebiliyor ve senin yaptığın her şeyi yapabiliyorlar mı ? Evet yapabiliyorlar.Bu durumda bu arkadaşlara sadece büyüdükleri kültürden ötürü sen insan değilsin diyemezsin bu adama.Eğer sen o coğrafyada doğup, büyüyüp bir hijra olsaydın sende "insanlıktan çıkmış" ya da "boş oksijen tüketen beyne sahip" birisi olacaktın müslümanlara göre.Aynı şekilde bir hijraya göre de sen ayrımcı, ümmetçi olduğundan dolayı insanlıktan çıkmış bir birey olabilirsin.Hala Allah bize bu kafatasını verdi diyorsun.Adam senin inandığına inanmıyor ki !

O beyni sadece boş oksijen kullanıyor, insanlıktan çıkmış hatta hayvan dediğiniz adamların bulduğu buluşları çatır çatır kullanıyorsunuz ama...Hayvan olarak gördüğünüz birisinin bulduğu bilgisayarı kullanıp buradan konuşmak ve onları insan olarak görmemek (insanlığa o adamın ve nicesinin yaptıklarının binde birini yapmadan) zor olsa gerek...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Efe Bal bunlara on basar. :D

patatos

Üye

Dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsunuz.Kardeşim adam senin inandığın tanrıya inanmıyor.Belkide onun görüşüne göre bazı insanlar transeksüel - eşcinsel olmak için yaratılmıştır ki şöyle bir durumda var.Bazı insanlar biyolojik olarak varoldukları cinsiyete ait değildir.O birey illa yaratılmışsa karşı cins duyguları ve psikolojik özellikleri ile doğmuştur denilebilir.Bu o kişinin suçu değildir böyle bir durumda.

Bir bireyin insan olup olmadığını, insanlıktan çıktığını da siz ya da din değil bilim belirler.Homo sapiens sapiens mi bu arkadaşlar ? Evet.Düşünebiliyor ve senin yaptığın her şeyi yapabiliyorlar mı ? Evet yapabiliyorlar.Bu durumda bu arkadaşlara sadece büyüdükleri kültürden ötürü sen insan değilsin diyemezsin bu adama.Eğer sen o coğrafyada doğup, büyüyüp bir hijra olsaydın sende "insanlıktan çıkmış" ya da "boş oksijen tüketen beyne sahip" birisi olacaktın müslümanlara göre.Aynı şekilde bir hijraya göre de sen ayrımcı, ümmetçi olduğundan dolayı insanlıktan çıkmış bir birey olabilirsin.Hala Allah bize bu kafatasını verdi diyorsun.Adam senin inandığına inanmıyor ki !

O beyni sadece boş oksijen kullanıyor, insanlıktan çıkmış hatta hayvan dediğiniz adamların bulduğu buluşları çatır çatır kullanıyorsunuz ama...Hayvan olarak gördüğünüz birisinin bulduğu bilgisayarı kullanıp buradan konuşmak ve onları insan olarak görmemek (insanlığa o adamın ve nicesinin yaptıklarının binde birini yapmadan) zor olsa gerek...

yeter be bak seninde arkadaslarinda yaptigi iyi olmayabilir sen bu yorumlari yazarken kendini iyi ni hissediyorsun.yazik...

bu kadar duyarli olsaydin bu arkadaskarin hatasini yuzune vurmazdin sanki roman yaziyormussun gibi yaziyorsun ya kendinle gururlaniyorsun ya, neyse forumda ban yemiyekbosu bosuna

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
İnsan eşrefi mahluk yaratıkların en şereflisi, bazı insanlar hayvandan daha aşağıdır

tiikerien

Üye
biz 1 tane bülent ersoyu daha kabullenememişken orda 5 milyon var

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
yeter be bak seninde arkadaslarinda yaptigi iyi olmayabilir sen bu yorumlari yazarken kendini iyi ni hissediyorsun.yazik...

bu kadar duyarli olsaydin bu arkadaskarin hatasini yuzune vurmazdin sanki roman yaziyormussun gibi yaziyorsun ya kendinle gururlaniyorsun ya, neyse forumda ban yemiyekbosu bosuna

Sen şuan farklı bir şey mi yapıyorsun ? Hatasını yüzüne vurmadım.O arkadaş o şekilde düşünüyormuş ve bunun yanlış olduğunu doğru düzgün bir şekilde belirttim.Gidipte kendimle gururlanma gibi bir durumumda yok.Kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz anlaşılan.Daha tartışma kültüründen bir haber beni eleştiriyorsunuz aklınızca."Farklı fikirlerin çarpışmasından parlak gerçekler doğar" şeklinde bir söz vardır daha önce duydunuz mu bilmiyorum.Eğerki asıl hayvan sensin ya da öyle değil böyle diyip geçiştirseydim hiç bir anlamı olmazdı.Siz bu şekilde mi yapıyorsunuz bilmiyorum fakat ben bu şekilde yapamam.Bir şey söyleyeceksem adam gibi açıklamasını yapmalı ve hatalı olmadığım sürece sözümün arkasında durmalıyım.Bu kadar vaktimi harcayıp bir şeyler anlatmaya çalışıyorum fakat aldığım cevap yeter be ! oluyor.Beğenmiyorsan okuma kardeşim zorla mı ? Şuan yaptığın hareket beni eleştirdiğin konudan beter.Benimki en azından adam gibi ve nedenleriyle beraber...

- - - Eklendi - - -

biz 1 tane bülent ersoyu daha kabullenememişken orda 5 milyon var

Türkiye'de bir tek Bülent Ersoy yok.5 milyon olmasa bile bir kaç bin transeksüel/eşcinsel var Türkiye'de de (sanırım).

Lenneth

Üye
Anladığım kadarıyla ergenlik çağına gelmeden, testisleri ameliyatla çıkartılıyor. Bu yüzdende erkeklik özellikleri gelişemiyor testesteron salgılanmadığı için.

Bana insan haklarına aykırı geldi açıkçası, küçük bir çocuğa böyle bir işlemi yaparak hayatını etkilemek. İsteyerek seçtikleri bir şey değil çünkü

İnsanların eşcinsel, transseksüel olmaları yaratılışlarından geliyor varsa engellenemez ama bu doğumdan sonra yapılan bir şey.

kerem28yuksel

Üye
:tşk:

Uhops

Uhops

Üye
O değilde ben hiç bi şekilde hayvan demedimki. Bizde böyle bişi olmayın bize çok saçma geliyor. Küçüklükten böyle büyümeseler başka bi ülkede falan olsalar sonra onlara kendi ailelerini göstersek eminimki onlara çook farklı gelecektir.

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Bide bunlar icin isim aramışlar -_- zaten var ya "erkekten dönme" :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu daha fazla dağılmadan :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...