ücretsiz sms servisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mature

Üye
    Konu Sahibi
ücretsiz sms servisi
yeni servis:
günlük limit: 3
kapsama: avea, turkcell, vodafone
iletim: %70

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
teşekkürler

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Calismiyor buda gir imzamdan kayit ol yillardir sorunsuz

mature

Üye
    Konu Sahibi
Calismiyor buda gir imzamdan kayit ol yillardir sorunsuz
bilader konuda bahsettim zaten iletim oranı %70 diye tam performans bekleme ve iimzandakine gelince yeter artık şu smscity referansını heryerde reklam yapma:P

idolbreaker

Üye
evet arkadaşım aynen sorduğun gibi. verdiğim linkten üye olduktan sonra telefonuna güvenlik acısından bir link gelecek onu da girince işlem tamam. zaten belli miktarda kredin oluyor, en azından mesaj ulaştı mı ulaşmadı mı derdi yok. diğerleri gibi istediğin kadar gönderebilirsin deyip seni yarıda koyma yok.

iletim oranı % 100

ama dediğim gibi belli sayıda gönderebiliyorsun.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
aşkım nerdesin

--------------- Ekleme ---------------

aşkım nerdesin?

askin seni boyle duymaz:d::d: sonra sen istedgin kadar msj attim dersin inanmaz cunku gitmiyor imzamda bdava sms var kayit ol ole gonder :d::d::d:

ilo53

ilo53

Üye
Dalga mı qeçiyonuz ayda 9 bin mesaj atıyorum. Yaklaşk bna 3 mesaj diyosunuz.

Casy

Casy

Üye
Kayıt Olurken İlla Numara Yazmak Şartmı

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Kayıt Olurken İlla Numara Yazmak Şartmı

numara sart cunku senin numaradan gonderilcek ve kayitolman icin sana sifre gelcek onu gireceksin siteye bi zarari yok 3 4 senedir olan site

idolbreaker

Üye
saygılar...kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor. zaten belli sayıda kredi veriyor en azından diğerleri gibi sürekli bedave deyip 2-3 mesajdan sonra çökmek yok. kredin bittiği zaman bile hergün bir tane sms hakkın yine var. (Türkiye için 17:00-18:00 saatleri arasında) iletim oranı da yüze yüz. bakayım iletiyor mu diye kendi telefonunuza gereksiz mesaj atıp kredinizi boşa kullanmayın. link aşağıda...

saygılar...

idolbreaker

Üye
kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor. zaten belli sayıda kredi veriyor en azından diğerleri gibi sürekli bedave deyip 2-3 mesajdan sonra çökmek yok. kredin bittiği zaman bile hergün bir tane sms hakkın yine var. (Türkiye için 17:00-18:00 saatleri arasında) iletim oranı da yüze yüz. bakayım iletiyor mu diye kendi telefonunuza gereksiz mesaj atıp kredinizi boşa kullanmayın. link aşağıda...

)

saygılarımla...

idolbreaker

Üye
kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor. zaten belli sayıda kredi veriyor en azından diğerleri gibi sürekli bedave deyip 2-3 mesajdan sonra çökmek yok. kredin bittiği zaman bile hergün bir tane sms hakkın yine var. (Türkiye için 17:00-18:00 saatleri arasında) iletim oranı da yüze yüz. bakayım iletiyor mu diye kendi telefonunuza gereksiz mesaj atıp kredinizi boşa kullanmayın. link aşağıda...
)
saygılar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt