Tavsiye Ücretsiz numara sorgulama sitesi

NUSM

Üye
    Konu Sahibi
Ücretsiz numara sorgulama sitesi
Hangi numaranın kim tarafından kullanıldığını merak ediyorsunuz fakat pahalı hizmetlerden faydalanmak istemiyor musunuz? sizin için geliştirildi.

'un numara sorgulama motoru beş farklı kaynaktan numara sorgulaması yapar; sorgulardan birden fazla cevap aldığı zaman çapraz karşılaştırma metoduyla size mümkün olan en doğru sonucu sunar. Hala doğrulama sistemine yönelik kuşkularınız varsa 'u diğer sorgulama sistemleriyle karşılaştırıp test edebilirsiniz.

ücretsizdir ve size sınırsız sorgu olanağı sunar. Lütfen siz de ücretsiz sorgulama aracını test edip bize görüşlerinizi bildirin.

Tepkiler: Bahadir_fb
Numaraları hangi kaynaktan buluyor acaba?

NUSM

Üye
    Konu Sahibi
Sorgu motoru aracılığıyla beş ayrı kaynaktan sorgulama yapıyor; birden fazla sonuç döndürdüğü takdirde çapraz doğrulama yapıyor.

Son düzenleme:

ilo53

Üye
İsimden numara yok mu acaba

ismail

Üye
insanlar artık rehberini nete falan kaydetiyo buda bunları nasıl alıyosa ona göre isim veriyo kendi numaramı yazdım ismail dedi babamı yazdım .. enişte diye çıktı arkadaşımı yazım ... ö. diye çıktı

eyetkin

Üye
bu cia diye bir program vardı kurdugun zaman rehberindeki numaraları kayıt ediyor numara sorguladıgın da kişi numarayı ne diye kaydetmiş se öyle yazıyor.

yaw bneim numaramda başka isim çıkıyorrrrr

Eyvallah kardeşim çok sağol

bbakkus

Üye
hahaha kendi numaramı aradım küfür çıkıyo hahahah

Sildim numarami ne la bu insanin ozeli denen sey kalmadi