ÜCRETSİZ MÜKEMMEL BİR ANTİVİRÜS YAzILIMI!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
ÜCRETSİZ MÜKEMMEL BİR ANTİVİRÜS YAzILIMI!!!
Başınız virüslerle dertliyse ve ücretsiz bir mükemmel yazılım arıyorsanız panda antivirüs cloud bu iş için biçilmiş kaftan!!!
Bulut tabanlı bir antivirüs yazılımı olan Panda Cloud Antivirüs, çevrimiçi bir veritabanı ve davranışsal koruma yöntemi sayesinde kötü niyetli yazılımların otomatik olarak tespit edilebilmesini olanaklı kılıyor. Verimli çalışabilmesi için sürekli bir internet bağlantısına gereksinim duyan yazılım, bu durumun yarattığı dezavantajın önlenebilmesi için veritabanının bir kopyasını yerel diskte de saklıyor. Böylelikle çevrımdışı durumdayken de temel koruma sağlanmış oluyor.
NİÇİN KULLANMALISINIZ?
Oldukça hafif bir yazılım olan Panda Cloud Antivirüs, bu özelliği sayesinde netbook'lar ve düşük sistemli donanım kapasitesine sahip PC'ler için ideal koruma sunuyor.

Arkadaşlar bilgisayarımın rahatlıkla kaspersky kaldırmasına rağmen silip bu yazılımı yükledim, kesinlikle kullanmalısınız. Link:
Tekrar söylüyorum, hem ücretsiz hemde mükemmel :aha:
:aha::aha::aha:
Yorum ve teşekkürlerinizi unutmayınız :oke:


 


omerynd

omerynd

Üye
evet bende bir ara panda cloud u kullanıyordum çok da başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar
 
mangdaşire

mangdaşire

Üye
mutlaka güzel bir antivirüstür ama ben antivirüs kullanınca bilgisayarıma virüs kaçıyor :D eski xp bilgisayarımda her zaman eset olurdu,1 hafta virüs girmezdi sonra virüs girince nasıl silecem diye kıvranırdım,silerdim 1 hafta öyle dayanırdı,sonra tekrar virüs girerdi :D windows 7 ye geçince hiç antivirüs kurmadım 2 ay falan oluyor hiç virüs girmedi,sadece usb disc security yüklü.
 
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
bence mutlaka kurmalısın, mükemmel bir yazılım :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt