Ücretsiz Kontör Bayiliği ile Kazanacaksınız !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mysterydreams

Üye
    Konu Sahibi
Ücretsiz Kontör Bayiliği ile Kazanacaksınız !!!
Merhaba artık sizde Gsm hatlarına uygun fiyattan aldığınız , ve Liraları yükleyerek kazanacaksınız !

Bakkallar, Kırtasiyeler, Büfeler, Telefon Bayileri, İnternet Kafeler ve satış yapabileceğine inanan herkes ücretsiz bayiliği alabilir !

Bütün operatörlere ait , tam tl, internet paketleri, sms paketleri, nar paketi, bal paketi dahil bütün yüklemeleri yaprak kazanacaksınız !

sattığınız her birim üzerinden kazanç sahibi olarak aylık çok yüksek kazançlar elde edebilirsiniz !

parcatlyolla.com güvenli ve hızlı gönderimde bir markadır ! Dolandırıcı , üçkağıtçı, kaptı kaçtıcılarla uğraşmayın ! Parça TL Yolla ile Parça TL müşterinizin hattına anında yüklenir ve sürekli teşekkür iltifatları alırsınız !

Sorun yaşamayacağınız ; güvenli bir ticaret deneyimini üstelik yüksek karlarla yapmak artık mümkün !

Parcatlyolla.com a gelin her zaman doğru karar verdiğiniz için kendinizle gurur duyacaksınız !

marist

marist

Üye
deneyen oLursa sonucunu yazsın lütfen.

mysterydreams

Üye
    Konu Sahibi
deneyen oLursa sonucunu yazsın lütfen.

üstad hemen başvur gör ...

biz yıllardır bu işteyiz yüzlerce bayimiz var kimsenin 1 kuruşunu yemeyiz ...

kanıt istersen ara beni müşterilerimden numaralar vereyim 10 firma git ziyaretine ...

0542 531 72 71 buradan bana ulaşabilirsin üstad, hayırlı günler

4747

Üye
güzel diyorda güvenli midir acaba ?

47MaDo47

47MaDo47

Üye
üstad hemen başvur gör ...

biz yıllardır bu işteyiz yüzlerce bayimiz var kimsenin 1 kuruşunu yemeyiz ...

kanıt istersen ara beni müşterilerimden numaralar vereyim 10 firma git ziyaretine ...

0542 531 72 71 buradan bana ulaşabilirsin üstad, hayırlı günler
Arkadasım güvenilirse bende bayilik almak istiyorum basvuruya baktım bayi kodu istiyor.

komando04

komando04

Üye
teşekkürler güzel bir fikir eğer olumlu sonuç alınırsa bende bayilik almak istiyorum

phasan

phasan

Üye
guvenılırmı birde evde boyle is yapsak olur mu

Tmobile

Tmobile

Üye
beni yanlış anlamanızı kesinlikle istemem ancak burdan verdiğiniz 10firma açıldı alın telefon numarası desenizde birşey değişmez neden derseniz belki siz tembihlediniz veyatta bir arkadaşınız tc kimlik no soruyor site güvenlik açısından böyle birşeye tc yazılmasına ben karşıyım işinize karışmak istemem bu benim fikrim
Kontor Gonderimlerimiz son gaz devam etmektedir yazınızda tereddüte düşüyor BEN Kendim Olsam Üye Olmazdım Şahsi Fikrimdir Katılıp Katılmamanız Önemsizdir Çünkü Her Hangi Bir Dijital Ortamda İmzalanmış Belge Kaydınız Veyatta Vergi Dairesin vb yerlerden alınmış evrak göremiyoruz sitenizde iyi sabahlar dilerim .:D.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
47MaDo47

47MaDo47

Üye
:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt