Ücretsiz işletim sistemi indirin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcdefgh12

Konu Sahibi
Ücretsiz işletim sistemi indirin!

Ücretsiz
bir işletim sistemi edinmek ister misiniz? O halde haberimize bir göz atın. İndirme linki ve detayları haberimizde.

Günümüzde işletim sistemlerinin satış fiyatı birçok kişiye normal olarak pahalı geliyor. Fakat işletim sistemi orijinal olmadan da bilgisayara bazı kısıtlamalar gelebiliyor. Bu bağlamda haberimizin başında da söylediğimiz, ücretsiz işletim sistemi olarak bahsettiğimiz ve Windows, Linux veya Mac tarzı bir işletim sistemi olmayan SplashTop OS karşımıza çıkıyor. Chromium tabanlı bir netbook işletim sistemi olan SplashTop OS ile bilgisayarınızı açtığınız anda masaüstünüzün açılmasını beklemeden, internete girme imkanı buluyorsunuz.

Google Chrome web tarayıcısı ile internete bağlanıp her türlü uygulamaları rahat ve hızlı bir şekilde kullanma imkanı sağlayan SplahTop OS üzerinden herhangi bir içerik indirilmesi durumunda Sandbox güvenliğinden dolayı indirilen içerik USB hafızasına kaydedilebiliyor. Windows işletim sistemi üzerine kurulan ve istenilmediği taktirde herhangi bir program kaldırır gibi silme işlemini gerçekleştirebildiğiniz SplahTop OS’yi buradan indirebilirsiniz. İndirilecek dosya boyutu 2 MB, fakat dosyayı çalıştırdığınız taktirde 312 MB’lık asıl veriyi indirmeye başlamış oluyorsunuz. SplashTop OS'yi yüklemeden önce çalışma şeklini görmek istiyorsanız kaynaktaki videouyu izleyebilirsiniz.

bilisimlive

• Beğen
Tepkiler: -efşan, polat5_20, Silinen Üye 166392 ve 1 kişi daha

M3L!H

M3L!H

Üye
Vay. Süper.. Tam benlik bir şey. Netbook'um var ve win 7 kastığı için XP lite yüklemiştim. Bunuda deneyeceğim. Teşekkürler :)

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
denemek lazım

-efşan

-efşan

Üye
harbiden güzelmiş hee teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt