Ücretsiz Hosting (Sunucu) Hizmeti Hiç Bu Kadar Kaliteli Olmamıştı!

Konu Sahibi
Ücretsiz Hosting (Sunucu) Hizmeti Hiç Bu Kadar Kaliteli Olmamıştı!
Konu silinmiştir.

Son düzenleme:
Tepkiler: emir28 ve finike_ru
eyvalla arkadaş

Tepkiler: cloudcomp

avast

Üye
Sadece sitemi kuruyolar yoksa radyo oyu falanda kuruyolarmi

Konu Sahibi
Php sunucudur. Php sunucu ile uyumlu her türlü şeyi kurup kullanabilirsiniz.

avast

Üye
Anladim bize vps lazim

vps 'ler genellikle sınırsız trafikli olmuyor vds'ler daha kaliteli diyebilirim vds'lere online oyun kurabilir upload-down işleri yapabilirsiniz ben'de şuan 2 tane vds var 1 tanede reseller fakat firma farklı

avast

Üye
Vds lerde hangi oyunlar kurulu sende

Ben ay vds'me online gta san server kurmuştum transformice kuruluydu 2 ay önce şimdi elimdekileri upload download için kullanıyorum

Referal link yasak degilmiydi ? Yoksa s
yanlismi hatirliyorum

Konu Sahibi
Yasak değil diye biliyorum çünkü başka referans verenlerde olmuş ama öyleyse konuyu silebiliriz.konu günceldirkonu güncel

Benim bu sitede uyeligim var bir ara site acmistim ama sayfa ekleyemedim yada kodlari ekleyemedim bu yuzden geri silmistim nasil ekleniyor aciklarsaniz tekrar dan site acacam...

Konu Sahibi
Benim bu sitede uyeligim var bir ara site acmistim ama sayfa ekleyemedim yada kodlari ekleyemedim bu yuzden geri silmistim nasil ekleniyor aciklarsaniz tekrar dan site acacam...

Sayfa derken sitenize sayfa değil mi? Peki siteniz hangi içerik yönetim sistemine sahip?ona göre yardımcı olucam

Evet site nin sag tarafta alt alta olan sayfa linkleri var onlardan bahsetmistim
Site hangi kodlara sahip bilmiyorum galiba php olacak benin tr gg ile biten site var o htlm icerikli

tr.gg içerikli siteyi .php'ye taşıyamazsın ona benzer blog lar var temaları wordpressle birlikte kur kullan

Konu Sahibi
Evet site nin sag tarafta alt alta olan sayfa linkleri var onlardan bahsetmistim
Site hangi kodlara sahip bilmiyorum galiba php olacak benin tr gg ile biten site var o htlm icerikli
TR.GG uzantılı siteler html destekli olduğuna php sunucularında barınmak pekte mümkün değil :/Konu güncel.Günceldir.Konu hala güncelgüncel.

phasan

Üye
Nasıl oluyorNasil kullaniliyor bu hic boyle site acmadim da