[ÜCRETSİZ] Favori dizi/film uygulamanız iDiziFilm artık Android'de!!

Sponsorlu Bağlantılar

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Dizi X HD Yeni
Android Download Manager

Son düzenleme:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler haricen indiriliyor demek, kendi içinde indirme olursa yasaktır onu öğrenmek için sordum.

scream_o4

scream_o4

Üye
Yaramaz bi uygulama.. Sadece dizi izlemek icin bu kadar ugras verilmez kardesim

gungfu155110

gungfu155110

Üye

Para mi ödeyeceğiz haftalık bir de yuhhh

gungfu155110

gungfu155110

Üye
Bir yere yönlendirmiş gibi mi duruyor orada

gungfu155110

gungfu155110

Üye
Arkadaşım yani onayliyorum deyip tamam mi diyeceğim yine yaptım bu kez de başka birşey çıktı o da böyle düz anlatsan

murat3702

murat3702

Üye
Ya acabilmek bile takla atma gerektiriyor. Adam gibi yazilim yaparsin olur biter. Hic uğraşamam.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Arkadaşım yani onayliyorum deyip tamam mi diyeceğim yine yaptım bu kez de başka birşey çıktı o da böyle düz anlatsan
Zaten videoları tam ekran açmıyor bence boşa uğraşmayın gereksiz bir uygulama.

murtazakamil

Üye
    Konu Sahibi
O reklam yanlışlıkla birkaç saatliğine çıkmış geçici bir reklamdı. Şu anda normal bir şekilde uygulamayı aktifleştirebilirsiniz.

Karavelaa

Üye
Koda ne gerek var ya.Hiç olmamış.

afer459

afer459

Üye
Adam gibi film indirebileceğim bir uygulama varmi arkadaşlar?

bilarman

bilarman

Üye
Şu anda bana göre en iyi uygulama DİZİCU. Arada donmalar yaşanıyor ama genede bundan çok çok daha iyi.

afer459

afer459

Üye
Şu anda bana göre en iyi uygulama DİZİCU. Arada donmalar yaşanıyor ama genede bundan çok çok daha iyi.
Hocam Dizicu durmadan atıyo farklı bi film idirme uygulaması yokmu? Dizi x Hd den başka
Buldum ShowBox mükemmel

cumagençoglu

Üye
Beş para etmez. Biz reklamdan kaçmak için root yapıyoruz cihazlara. Böyle kıytırık uygulamalar reklama tıkla diyor utanmadan. Çok beklersiniz

gungfu155110

gungfu155110

Üye
Tam ekran olmalı yoksa bir işe yaramaz ki ve farklı video oynaticida acabilmeliyiz

Üst Alt