aa-tolga arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Telefonumu 10 Eylülde aldım. birkaç gün sonra Wi-Fi ile yazılımı temmuz sürümüne güncelledim. Sonra Navigasyonu her açtığımda istememe, izin vermememe rağmen GPRS üzerinden bağlantı kuryordu. İşlem kaydında GPRS bağlantısı alınan verilen kb lar vardı. Belirtilen ayarları yaptım açılışta 5-10 sn içinde konumumu bulup rotayı hesaplıyor. Hemde 0 ücret ile. (işlem kaydında GPRS bağlantısı kurulmadığını görebilirsiniz). çok tşk.
o kadar denedik bir türlü bağlantı kurulmuyor.nokia yi aradım yardımlı GPS ve tümleşik GPS seçili olsun diyo ama 50 krş gider,dedim bunun neresi ücretsiz ozaman sadece tümleşik GPS i seçin ama yarım saatte ancak bağlanır diyo.
Arkadaşım dediğin bağlantıları sildim. Fakat haritalara girdiğim zaman bir kaç sn bekledikten sonra bağlantı kurulamadı diyor. Konumlama sunucusu da kapalı. Tümleşik GPS de seçili ama olmuyor =/
Arkadaşım dediğin bağlantıları sildim. Fakat haritalara girdiğim zaman bir kaç sn bekledikten sonra bağlantı kurulamadı diyor. Konumlama sunucusu da kapalı. Tümleşik GPS de seçili ama olmuyor =/