baska bir sey kalmıyor.Garmin calısırken sol üst kösedeki gps işaretinin üstüne gel ve tıkla devrfedısı olsun tamam de.tekrar aynı yere gir ekli yerleşik gps kullan işaretle ve tamam deyin.
yani gps devre dısı bırakıp tekrar etkinleştirin düzelir.bu normal gps cihazlarında da olur acık oldugu halde uydu ya baglanmazsa gps alıcısını kapatıp acın problem cözülür...
Ndrive in farklı avantajları var bu kişiye göre değişir ikiside iyi ancak Garmin de kapı numaraları var ndrive da daha yok...
sesli yürüme şehir rehberleri bende yok ...
bana n79 harita yeni güncellemesinin linkini yollarmısınz bide video izleme programı linki şimdiden tşk ben kuryeyim cok işime yarıyodu ama şu anda zorlanıyorum sokak bulma konusunda iş yerin cok arkadşımda aynı sıkıntı var
Telefon: 5800 Güncellemeler : Hepsi son sürüm yüklendi. Uygulamalar: Ovi Maps ve Garmin Sorun: hiç bir şekilde GPS'e bağlamanadım
Yazdıgınız Bütün ayarları yaptım. GPS'immi Bozuk acaba deli olucam
Ovimap'e konumum diyince hemen Bağlantı Kurulamadı. Lütfen Tekrar Deneyin çıkıyor neden acaba ?
Telefon: 5800 Güncellemeler : Hepsi son sürüm yüklendi. Uygulamalar: Ovi Maps ve Garmin Sorun: hiç bir şekilde GPS'e bağlamanadım
Yazdıgınız Bütün ayarları yaptım. GPS'immi Bozuk acaba deli olucam
Ovimap'e konumum diyince hemen Bağlantı Kurulamadı. Lütfen Tekrar Deneyin çıkıyor neden acaba ?