dreamboys69
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kadının yerinin değiştirilmesi yerinde olurdu. İslam, başkasına yük getirmez. Tanımadığı erkekle yanyana seyahat etmek rahatsızlık verici olabilir ama kişi bulunduğu meclisin koşullarına uymalı, ya da kendisi külfete katlanmalı, başkasına yük getirmemeli
kesin bulunduıkları bölüm business class tırUçaklar otobüs gibi değil ki.Airbus ve 747 ler 4+3 sıra şeklinde değil mi zatens
uzunmu? uçakla hollanda nekadar sürerki en fazla 1 - 1.5 saat
rahatsız olsaydım eşimi tekbaşına hollandaya göndermezdimAli Genel Anlamda Diyorum. Sadece Ucak Yolculukları Değil Tren, Otobüs Gibi Ulaşım Araçları da Dahil Buna
Hangi Erkek Eşinin, Sevgilisinin, Kız Kardeşinin Yada Annesinin Yabancı Bir Erkekle Bu Şekilde Bir Seyahate Çıkmasına Razı Olur
Alperenbuğra uçakta razı olmayacak adamın açıkçası düşüncesinin ne olduğunu öğrenmek isterim. Uçakların koltukları bizim evdeki koltuklardan büyük. Ayrıca uçakta, otobüs gibi bayan veya erkek diye cinsiyet söylenmez herkes oturur.
O kadını havada atmak lazımmış aşağıya. İslam acaba böyle mi diyor? Alakası bile yok ama işte anlayana...
Ahmet Benim Şahsi Yorumum Bu
İslam Ne Diyor Bu Konuda Bilemem
Ama işte neden?
Uçağa bindin mi öncelikle onu sorayım? Koltuk yapısını vs görmen açısından soruyorum yanlış anlama.
3 Kez Uçakla Yolculuk Yaptım: Trabzon - İstanbul, İzmir-İstanbul, İstanbul-Sivas.
Benim Sözüm Sadece Uçakla Yolculukla Alakalı Değil, Tren ve Otobüste Yazıyor.
O Zaman Sorun YokTren otobüste zaten çoğumuz hemfikiriz ama uçakta iş değişiyor işte. Bana göre tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?