Yunkaai
Üye
Uçak Bileti
Yakşamlar arkadaşlar. Devamsızlıktan sınıfta kaldı ve diğer dönem Şubatın sonunda başlıyor. Zaten bölümün 2 ay tatili vardı kalınca 3 ay oldu. Bende bunu fırsata çeviriyim diyorum. Az biraz çalışsam üstüne bide birikim yapsam. Kyk bursuda çıkacak gibi duruyor oda gelse elimde mükemmel bir para olur. Aklımda İsveç var. Çünkü dayımda olmak üzere akrabalarımın bir kısmı (Üveyde olsa) ordalar. Ki ben bir dil öğrencisiyim benim için mükemmel bir pratik olur. Yaklaşık 15 gün kalıyım diyorum. THY den bilet fiyatlarına baktım gidiş dönüş toplam 1600 civarı ediyor. Pegasustan baktım ve şok oldum. Aralık 25 gidiş 11 Ocak dönüş toplam 370. Tabi işin içinde farklı birşeyler yok ise. Eğerki benim 300-400 civarına uçak bileti bulma gibi bir şansım var ise şimdiden hazırlıkları yapayım diye düşünüyorum. Size sorum ise şu.
Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım. Aralık ve Ocak için 15 Günlüğüne gidiş dönüş 300-400 liraya uçak bileti bulabilirmiyim ? Hangi havayolu firmasını önerirsiniz?
Uçak biletini kredi kartına taksit yaptırma imkanım varmı?
Bu iki soruyu yanıtlarsanız sevinirim. (Vize sıkıntım yok yeşil pasaport hakkım var.)
Şimdiden teşekkür ederim.
Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım. Aralık ve Ocak için 15 Günlüğüne gidiş dönüş 300-400 liraya uçak bileti bulabilirmiyim ? Hangi havayolu firmasını önerirsiniz?
Uçak biletini kredi kartına taksit yaptırma imkanım varmı?
Bu iki soruyu yanıtlarsanız sevinirim. (Vize sıkıntım yok yeşil pasaport hakkım var.)
Şimdiden teşekkür ederim.