Uc Turbo Tarayıcı 1.10.9.900 Türkçe 2022 Yeni

Burhan bey android 12 de uc turbo kendi kendine kapanıyor

Eren4293

Üye
admin @Buğra artık şu adama verin moderatörlüğü adam 10yıldan fazladır forumg destek oluyor

Coinmaster oyunun hilesini bilen varmı

Tepkiler: Silinen Üye 2625978
    Konu Sahibi
Linkler bitmiş bereket dil dosyası elimde bikaç güne kadar eklerim

Tepkiler: Silinen Üye 2625978
    Konu Sahibi
Ben bunu 2 sene önce yanlışlıkla rus servera eklemişim şimdi english servere ekleyip türkçeleştirip paylaşacağım

Tepkiler: PALA. ve Silinen Üye 2625978

PALA.

Üye
Ben bunu 2 sene önce yanlışlıkla rus servera eklemişim şimdi english servere ekleyip türkçeleştirip paylaşacağım
Sözlük arandı, sevenlerinizle ilgili delillere rastlandı
Emin kardeşimize Allah rahmet eylesin.
Arkasında güzel izler bırakan, emektar insanları görmek güzel

Konu Sahibi
İlk defa görüyorum bunu. kim paylaşmış

PALA.

Üye
İlk defa görüyorum bunu. kim paylaşmış
Adı yok niki var, papiloz Sözlükten ulaşabilirsin kendisine belki Aslında arastirsam kim olduğunu buluruz belki ama bahsettiği kişi muhtemelen siz olduğunuza göre siz sorabilirsiniz.

Yanlız adamın haklı olduğu yer ban meselesidir, muhtemelen banlaninca bir daha da uğramadı, haklı olarak.

Konu Sahibi
Aynen doğru söylüyorsun burda kimler banlanmadı ki ben bile banlandım o epostayı şifreyi unuttum, ozamanlar burda kimse kimseye yardım etmezdi özellikle symbian yani nokia s60 bölümünde asla kimsye yardım etmezlerdi öğrenmesin diye zihniyet buydu bana kim ne sorduysa hepsini tek tek anlatmışımdır arkadaşa teşekkür ederim iyilikten anlıyormuş

Tepkiler: PALA.

PALA.

Üye
Sizleri burada görmek güzel, siz bildiğiniz çizgiden şaşmayın. Maalesef ülke nasıl idare ediliyorsa bu forumda öyle idare ediliyor, adalet falan aramamak lazım.

Treable

Üye
Banlanmayan yoktu maalesef