bveo1990 Üye Sussqun67' Alıntı: Peki türkçe çevirisi olmayan orjinal UcTurbo yükleniyormu Genişletmek için tıkla ... Evet
Sussqun67' Alıntı: Peki türkçe çevirisi olmayan orjinal UcTurbo yükleniyormu Genişletmek için tıkla ... Evet
bveo1990 Üye Sussqun67' Alıntı: Peki cihazınızda modlu ucbrowser varmı yüklü. Çünkü bazen çakışabiliyor Genişletmek için tıkla ... Var ucturbo ve ucbrowser her ikisinde kaldırdım ayrıca esdosyadan atıklarını da sildim aynı sorun cihazınızla uyumlu deyil kurulamadı yanıtı veriyor
Sussqun67' Alıntı: Peki cihazınızda modlu ucbrowser varmı yüklü. Çünkü bazen çakışabiliyor Genişletmek için tıkla ... Var ucturbo ve ucbrowser her ikisinde kaldırdım ayrıca esdosyadan atıklarını da sildim aynı sorun cihazınızla uyumlu deyil kurulamadı yanıtı veriyor
katinka Üye Sussqun67' Alıntı: Arkadaşlar bildiğim kadarıyla imza doğrulamasindan kaynaklanıyor cihazınızda imzalama uygulaması varsa yeniden imzalık öyle deneyin lucky patcher tavsiyemdir Genişletmek için tıkla ... O nasıl olcak
Sussqun67' Alıntı: Arkadaşlar bildiğim kadarıyla imza doğrulamasindan kaynaklanıyor cihazınızda imzalama uygulaması varsa yeniden imzalık öyle deneyin lucky patcher tavsiyemdir Genişletmek için tıkla ... O nasıl olcak
bveo1990 Üye katinka' Alıntı: O nasıl olcak Genişletmek için tıkla ... Bir önceki sürüm yada daha önceki sürüm farketmiyor değiştirilsin dahi demiyor direk kurmaya çalışıyor ve kurulum yapmıyor
katinka' Alıntı: O nasıl olcak Genişletmek için tıkla ... Bir önceki sürüm yada daha önceki sürüm farketmiyor değiştirilsin dahi demiyor direk kurmaya çalışıyor ve kurulum yapmıyor
Sussqun67 Üye bveo1990' Alıntı: Bir önceki sürüm yada daha önceki sürüm farketmiyor değiştirilsin dahi demiyor direk kurmaya çalışıyor ve kurulum yapmıyor Genişletmek için tıkla ... Lucky patcher ile yüklemeyi denediniz mi
bveo1990' Alıntı: Bir önceki sürüm yada daha önceki sürüm farketmiyor değiştirilsin dahi demiyor direk kurmaya çalışıyor ve kurulum yapmıyor Genişletmek için tıkla ... Lucky patcher ile yüklemeyi denediniz mi
Sussqun67 Üye bveo1990' Alıntı: Bir önceki sürüm yada daha önceki sürüm farketmiyor değiştirilsin dahi demiyor direk kurmaya çalışıyor ve kurulum yapmıyor Genişletmek için tıkla ... Değiştirirsin mı demesine gerek yok başka mod yüklüyse hata verebiliyor
bveo1990' Alıntı: Bir önceki sürüm yada daha önceki sürüm farketmiyor değiştirilsin dahi demiyor direk kurmaya çalışıyor ve kurulum yapmıyor Genişletmek için tıkla ... Değiştirirsin mı demesine gerek yok başka mod yüklüyse hata verebiliyor
Sussqun67 Üye katinka' Alıntı: Apk indiriyorum yükle diyorum biraz yükler gibi yapıyor sonra yüklenmedi diyor. Genişletmek için tıkla ... katinka' Alıntı: Apk indiriyorum yükle diyorum biraz yükler gibi yapıyor sonra yüklenmedi diyor. Genişletmek için tıkla ... Tavsiyem şudur eğer cihazınızda apk klonlama uygulaması varsa UcTurbo 'yu klonla imzala yüklenir
katinka' Alıntı: Apk indiriyorum yükle diyorum biraz yükler gibi yapıyor sonra yüklenmedi diyor. Genişletmek için tıkla ... katinka' Alıntı: Apk indiriyorum yükle diyorum biraz yükler gibi yapıyor sonra yüklenmedi diyor. Genişletmek için tıkla ... Tavsiyem şudur eğer cihazınızda apk klonlama uygulaması varsa UcTurbo 'yu klonla imzala yüklenir
katinka Üye Sussqun67' Alıntı: Tavsiyem şudur eğer cihazınızda apk klonlama uygulaması varsa UcTurbo 'yu klonla imzala yüklenir Genişletmek için tıkla ... Denedim olmuyor bu imzalama nedir
Sussqun67' Alıntı: Tavsiyem şudur eğer cihazınızda apk klonlama uygulaması varsa UcTurbo 'yu klonla imzala yüklenir Genişletmek için tıkla ... Denedim olmuyor bu imzalama nedir
Sussqun67 Üye katinka' Alıntı: Denedim olmuyor bu imzalama nedir Genişletmek için tıkla ... Klonlama yapsan dahi uygulamayı imzalanan gerekir mt manager ile deneyebilirsin hem klonlama hem imzalama yapıyor
katinka' Alıntı: Denedim olmuyor bu imzalama nedir Genişletmek için tıkla ... Klonlama yapsan dahi uygulamayı imzalanan gerekir mt manager ile deneyebilirsin hem klonlama hem imzalama yapıyor
bveo1990 Üye Sussqun67' Alıntı: Değiştirirsin mı demesine gerek yok başka mod yüklüyse hata verebiliyor Genişletmek için tıkla ... Biraz sonra eve gidicem veee.e5 + lg3 onlarda denicem o telefon larda mod yok
Sussqun67' Alıntı: Değiştirirsin mı demesine gerek yok başka mod yüklüyse hata verebiliyor Genişletmek için tıkla ... Biraz sonra eve gidicem veee.e5 + lg3 onlarda denicem o telefon larda mod yok
bveo1990 Üye Bendede olmuyor hiçbir telefona kuramadım ilginiz için teşekkür benden bukadar kurabilenlere hayırlı olsun kullansın (son)
Bendede olmuyor hiçbir telefona kuramadım ilginiz için teşekkür benden bukadar kurabilenlere hayırlı olsun kullansın (son)
By Burhann 2010 Üye Konu Sahibi bveo1990' Alıntı: Bendede olmuyor hiçbir telefona kuramadım ilginiz için teşekkür benden bukadar kurabilenlere hayırlı olsun kullansın (son) Genişletmek için tıkla ... Orjinalini kullan o da ingilizce ama yapacak bişey yok
bveo1990' Alıntı: Bendede olmuyor hiçbir telefona kuramadım ilginiz için teşekkür benden bukadar kurabilenlere hayırlı olsun kullansın (son) Genişletmek için tıkla ... Orjinalini kullan o da ingilizce ama yapacak bişey yok
Tunc64 Üye Uc turboyu yukleyemiyorum Mesaj birleştirildi: 24 Ocak 2020 Ben uc turboyu tukleyemiyorum Son düzenleme: 24 Ocak 2020
TheNightMare. Üye Tunc64' Alıntı: Uc turboyu yukleyemiyorum Mesaj birleştirildi: 24 Ocak 2020 Ben uc turboyu tukleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Niçin yükleyemediğinizi de belirtir misiniz?
Tunc64' Alıntı: Uc turboyu yukleyemiyorum Mesaj birleştirildi: 24 Ocak 2020 Ben uc turboyu tukleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Niçin yükleyemediğinizi de belirtir misiniz?
By Burhann 2010 Üye Konu Sahibi Tunc64' Alıntı: Uc turboyu yukleyemiyorum Mesaj birleştirildi: 24 Ocak 2020 Ben uc turboyu tukleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Bazı telefonlara yüklenmiyor
Tunc64' Alıntı: Uc turboyu yukleyemiyorum Mesaj birleştirildi: 24 Ocak 2020 Ben uc turboyu tukleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Bazı telefonlara yüklenmiyor