uc browser guncellendi mutlaka deneyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
UC Browser 3 Ocak itibariyle güncellendi. :polis:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla ben o riske giremem. Birisi kesin denesin hizliresim upload destegi varsa yukleyelim. Yoksa telefonda tutacagim uygulama degil.

serinaga

serinaga

Üye
Daha önce yüklememiştim, şimdi yükledim browse tıklayınca resimler klasörüne gidiyor, resmi seçiyorum, şimdi yükle dediğimde bir şey olmuyor.

ecel54

ecel54

Üye
hızlı resimde seçiliyor ama yükle tıklanmıyor :D

serinaga

serinaga

Üye
Daha önce yüklememiştim, şimdi yükledim browse tıklayınca resimler klasörüne gidiyor, resmi seçiyorum, şimdi yükle dediğimde bir şey olmuyor.

Ali Kemal usta senin yükleme desteği yok demendeki olay bu mudur ? Eğer buysa maalesef 03.01 tarihli sürümde yüklemiyor :vur

- - - Eklendi - - -

Şimdi denedim, ImageaShack ile resim upload yapılabiliyor, buyrun L820'mden ilk resim ...

Uploaded with

Yükledim yüklemesine deee, Wp8 L820 telimden ne ie'den ne de Uc Browser'dan bir türlü Forum linkini kopyalayamadım, biraz uğraştıracak galiba, bende gecenin bu saatinde çok uğraşmamak için netboooktan hallediverdim linki buraya kopyalama işini ... :aha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uc browser son güncellemeyle gerçekten mukemmelleşmeye başladı. Artık ie10 kullanmıyorum. Ve artık html5test.com puanı 319+6. Resim upload desteği depo.com da harika çalışıyor.

PureFood

PureFood

Üye
uc browser son güncellemeyle gerçekten mukemmelleşmeye başladı. Artık ie10 kullanmıyorum. Ve artık html5test.com puanı 319+6. Resim upload desteği depo.com da harika çalışıyor.

Facebook'a giriş yapılmıyor.

Mağazadaki şu anda ikinci yorumda da arkadaşın biri aynı dertten muzdarip: ''.... en kötüsü ise hiçir sitede login olamadım hep başa sarıyor be fb ne google ya da diğer ana siteler hiçbirinde...'' Şahin isimli kullanıcı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o arkadaş çerezleri kapatmış.
settings/enable incognite browsinge tıkla sorun düzelir. Ben girdim sorun yok

PureFood

PureFood

Üye
Olmadı.
Facebook ve Youtube'a giriş denedim. Daha önce yüklediğimde girmiştim bundan, sonra kaldırdım. Şimdi yeniden yükledim bu sefer de olmuyor.

ecel54

ecel54

Üye
Olmadı.
Facebook ve Youtube'a giriş denedim. Daha önce yüklediğimde girmiştim bundan, sonra kaldırdım. Şimdi yeniden yükledim bu sefer de olmuyor.

spedd mode'u kapatıp deneyebilirmisin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağ üstte bir ok var. Ona tıkla speed mode var kapalı yapıp tekrar dener misin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iki dakika surmedi ss aldım upload ettim buraya ekledim. Gerçekten çok hızlı

PureFood

PureFood

Üye
haydaaaa. kaldırdım. akşam bi daha yüklerim haberleşiriz burdan artık.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yeni gelen güncelleme ile sürüm numarası 2.8'e yükseltilmiş ve sorunlar giderilmiş.

Ayrıca Lumia 920 kullanıcıları için özel arayüz eklenmiş ;)

awdil

awdil

Üye
Gerçekten gayet başarılı olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...