uc browser guncellendi mutlaka deneyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uc browser guncellendi mutlaka deneyin
Evet arkadaşlar bu sabah telefonu açtığımda markette bir adet güncelleme vardı. Hemen baktım uc browser güncellemesi vardı. Açıklamalara baktım gerçekten iyileştirilmiş. Açılış hızı performans falan baya geliştirilmiş. Amblem değişmiş artık firefox özentisi yok. Ama bir baktım upload özelliği çalışmıyor. Resim upload edicektim resmi seçtim yükle sekmesine tıkladığım anda tarayıcı kapanıyor. Tavsiyem upload özelliğini kullananların güncellemeyi yapmamaları yönünde.

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi sağol bilgi için

n000k

n000k

Üye
Tuhh bende yapmistim az evvel.neden acaba upload ozelligini kaldirdilar..
Sent from my {Lumia 920 aşkım} using Board Express

ecel54

ecel54

Üye
ben yapmışım güncellemeyi. Yeniden internet explorer tabanını kullanmaya başlamış :D

HalfEvil333

Üye
Denedim ilk tıkladığım site facebook oldu e posta ve sifre yazılacak yer çıkmıyor herhangi biryere tıklayıp ta e posta girilemiyor aynen 5 para etmez ... Sanırım wp8 ler yeni çıktı diye programları pek iyi yapamıyolar nimbuzz diye bir program var msn tarzı bilen bilir onu da yükledim o da çok kötü s40 java da bile çok daha güzeldi :off:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bende Guncelledim .. Yapmaz Olaydimm .. =/

ecel54

ecel54

Üye
uc browser'a yeni bir güncelleme gelerek uygulama iconu degişti ve artık internet exploreri kullanmıyor. Upload desteğide yeniden gelmiş oldu

- - - Eklendi - - -

telefonun desteklemediği dosya türlerini indirip daha sonra sjydrive yükleyebiliyorsunuz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tekrar baktım şimdi güncelleme gözükmüyor. Sürüm numarası:2.7.0.223

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben yüklememiştim sağol abi.

ecel54

ecel54

Üye
tekrar baktım şimdi güncelleme gözükmüyor. Sürüm numarası:2.7.0.223

ben dün yapmıştım şimdi farkettim :D

- - - Eklendi - - -

sürüm numarasına internetim olmadığı için bakamadım. belki sadece wp 7'ye gelmiştir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Wp8 için güncelleme var kardeşim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
surum numarasına bakın verdiğim surum numarasında upload desteği yok

ecel54

ecel54

Üye
ben imageshackten denedim upload desteğini. sürüm numarasına şimdi bakamıyorum. güncellemeden sonra artık internet explorerrı kullanmıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben de hizliresimden denemiştim. Browse dedigimde resmi seciyor ama upload etmiyor direk uygulamadan atiyordu.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi yükleyip deneyim mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi yükleyip deneyim mi?

gokcen uygulama yukluyse guncelleme yapma. Yuklu degilse zaten problem yok yukle dene. 2.6 sürümünde upload vardi. 2.7'ye guncelledim resmi secip yukle dedigimde uygulamadan atiyor.

ecel54

ecel54

Üye
eve gidince tekrar denerim o zaman :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

gokcen uygulama yukluyse guncelleme yapma. Yuklu degilse zaten problem yok yukle dene. 2.6 sürümünde upload vardi. 2.7'ye guncelledim resmi secip yukle dedigimde uygulamadan atiyor.
Ben deki şuan 2.6 öyle kalsın o zaman teşekkürler abi.

serinaga

serinaga

Üye
Tuh yahu daha yeni yükleyecektim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...