UC Browser 7.4.0 (english)-signed - son sürüm - -(bence en iyisi)

Sponsorlu Bağlantılar

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
UC Browser 7.4.0 (english)-signed - son sürüm - -(bence en iyisi)
kullandığım en hızlı en iyi ve en kaliteli web tarayıcı.. n8le muhteşem bi uyum içinde çalışıyor.. downloadları çok hızlı.. doğru ayarları yaptığınız takdirde en kötü bağlantıda bile çok hızlı..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: crazyersin60, 1996mami, ebu_ubeyde ve 10 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

ziya68

ziya68

Üye
umarim operadan daha seriiiidir emegine saglik

emre2574

emre2574

Üye
downloadları çok hızlı.. doğru ayarları yaptığınız takdirde en kötü bağlantıda bile çok hızlı..

buradaki doğru ayarlardan kastettiğin nedir acaba ??? açarmısın biraz:hmmm

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
operadan çok çok daha seri.. doğru ayarlardan kastımİ sayfanın ne şekilde görüleceğine dair olan ayarlar.. örneğin zoom ayarlarıi sayfa sınırlaması vs vs.. çok sade bir arayüzü olduğu için detaylara girmeye gerek duymuyorum sizde halledebilirsiniz ancak eğer yapamazsanız söyleyin kendi ayarlarımı ekleyeyimi hem sizin içinde referans olur..

emre2574

emre2574

Üye
operadan çok çok daha seri.. doğru ayarlardan kastımİ sayfanın ne şekilde görüleceğine dair olan ayarlar.. örneğin zoom ayarlarıi sayfa sınırlaması vs vs.. çok sade bir arayüzü olduğu için detaylara girmeye gerek duymuyorum sizde halledebilirsiniz ancak eğer yapamazsanız söyleyin kendi ayarlarımı ekleyeyimi hem sizin içinde referans olur..

tmm saol c7 de çalışır değil mi?

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bu imzalanmış değil mi ben telefonu mu hacklemek ıstemıyorumda

TheORCUN

TheORCUN

Üye

Çok güzel olur, konunu devamına ekleyebilir misin? :)
Teşekkürler..

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
Imzalımi bilmiyorum.. Kesinlikle operadan daha seri ve kullanışlı.. C7de sanırım çalışması lazım. Birde ayarları istemişti bi arkadaş ama şimdi yazarsam o kadar uzun sürerki :( üstelik şu an bu programla bağlı halde yazıyorum ve gerçekten Zor olur.. Eğer sorun varsa buradan sorun halletmeye çalışırım

matanist

matanist

Üye
Flash desteği var mı? Yoksa hızlı olmasının da gereği yok da :D
Yine de teşekkürler...

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
Emin değilim ama sanırım var.. Yalnız neden öyle söyledin anlamadım

blackbird48

blackbird48

Üye
kullandığım en hızlı en iyi ve en kaliteli web tarayıcı.. n8le muhteşem bi uyum içinde çalışıyor.. downloadları çok hızlı.. doğru ayarları yaptığınız takdirde en kötü bağlantıda bile çok hızlı..

arkadaşım emeğine sağlık gerçekten hızlıymış ama falsh desteklemıo yani video açmıyor ama hızlı olduğu gercek umarım bu tarzda bi browser flas desteğiyle birlikte yapalır nokı için

• Beğen
Tepkiler: tutkulux1
emre2574

emre2574

Üye
Super bısı cok hızlı suan bununla yazıyorum

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
Beğenmenize çok sevindim bende bununla yazıyorum şu an

emre2574

emre2574

Üye
türkçesı varmı acaba bıde google yı ıngılızce acıyor sorun degılde turkce olsa daha ıyı.:Dbazı sayfalarda turkcelerde sorun olabılır ama genel ıtıbarıyle dehset bır web browser cok cok hızlı her seyı acıyor her sıteyı.

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
türkçesi maalesef bendede yok.. araştırdım ancak henüz çıkmamış.. belki sonraki güncellemede.. eğer cepten nasıl yapabilceğimi bilsem ben kendim türkçe yapacam ama :( google içinde benim bulduğum çözüm şu; kısayollardan birini google olarak ayarladım tek dokunuşla açıyorum :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
teşekkürler deneyeyim bi nasılmış

pikolla

Üye
teşekkürler

Jerkez38

Jerkez38

Üye
muazzam birşey eline sağlık kardeş :)

takozali