u700 ses verileri

Sponsorlu Bağlantılar

karpit_sk

Üye
    Konu Sahibi
u700 ses verileri
*#0002*28346#yi tuşla arkasından 3 kere daha # yi tuşla sonra sırasıyla 8'3'4'1 tuşla karşına spk mp3 volüm read diye veriler çıkacak 0 1 2 3 4 5 6 diye sıralı bir sayfa her sırayı degistire biliyosun mesela 0 abasınca 0 değise bilir en uygun ses için şu değerleri girin değerleri girerken * tuşu - yazar değerler şöyle , 0=-17, 1=-13, 2=-9, 3=-5 , 4=-1, 5=3, 6=7
örneğin 17 yazmak için 170 yazacaksın kolay gelsin:oke:

aspawa64

Üye
çok teşekkür ederim sırf senin bu bilgini paylaştığın için bu siteye üye oldum samsung u700 telefonum var sesi çok az çıkıyordu sayende sesi yükselttim ama cızırtılı çıkıyor biraz onu da düzeltebilir miyim?

karpit_sk

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim sırf senin bu bilgini paylaştığın için bu siteye üye oldum samsung u700 telefonum var sesi çok az çıkıyordu sayende sesi yükselttim ama cızırtılı çıkıyor biraz onu da düzeltebilir miyim?
sana bir tiyo telefonu resetlediginde yani kapatıp açtığında orjinal verilerine geri döner

--------------- Ekleme ---------------

başka sorunlarınız varsa yada bildikleriniz beklerim en önemlisi mesaj sesi
yardım edinde şu gıcık sesi değiştirelim

sertacgs

Üye
bilader kullanmayın bunu ben 120 yazıyodum değeri dun ne olduysa oldu telden daha ses cıkmıyor hoporlerı gitti sanırım ne konusabılıyorum ne mp3 calıyo kapatıp acınca eskıye donuyodu ama artık yemıyo anlıycan gitti sanırsam hoporlörüm bilgisi olan varmı acabılırmıyım bı sekılde sesi?

enen

Üye
kardeş 6 yı en fazla 2.5 kadar cıkarın yoksa patlıyo hoparlör:oke:

midyatli.47

Üye
selam Arkadaşlar Bilgiyi Paylaştınız saolun ama her kafadan bir ses bir yorum çıkıyor şuan bu kodu kullanupta şikayetçi olmayan kaç kişi var ?

txssago16

Üye
arkadaşlar telefonun ilk ses verileri warsa bi yardım edin ben değiştirdim ama gıcırtılı çıkıo reset ettım ama değişmedi hala aynı telefonun kendi orjinal ayarları warsa bi yardım edin

arkadaşım sende u700 orjinal ses ayarları varsa bi yardım edin

A.Bozoğlu

A.Bozoğlu

Üye
arkadaşlar telefonun ilk ses verileri warsa bi yardım edin ben değiştirdim ama gıcırtılı çıkıo reset ettım ama değişmedi hala aynı telefonun kendi orjinal ayarları warsa bi yardım edin

arkadaşım sende u700 orjinal ses ayarları varsa bi yardım edin

arkadaşlar elinde u700 olup ses değerleriyle oynanmamış bir telefonu olan varsa. değerleri yazabilirmi bende bir u700 aldım ses ayarlarıyla oynanmış sesi hoşuma gitmiyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt