u600de sis çalıştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anillina

anillina

Üye
    Konu Sahibi
u600de sis çalıştırma
u600de sis dosyalarını çalıştırabiliyomuyuz? çalıştırabiliyosak nasıl yapıyoruz? jar programlarında çoğunu çalıştırmıyo geçersiz biçim diyo içerik boyutu çok büyük diyo bazende yüklüyo program tam açılacakken hata diyip kapatıyo u600mü kötü yoksa benmi yapamıyorum?

sir_jackal

Üye
ewt sanirim haklisin bu tip uygulamalar u600 de zor oluyor bir oyun ozellikle herhangi bir pogram bulmak gercekten zor u600 e gore... en cok uzen beni ise BRC kullanamam :agla

c_yangoz

c_yangoz

Üye
bilmiyorum

cemmocan12

cemmocan12

Üye
uyduruk bi makina:d

anillina

anillina

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olacak cvplar yazılırsa sevinirim lütfen puan arttırmak için garip garip şeyler yazmayın

cemali2727

Üye
U600 DE SİS çalışmaz, çünki telefon java tabanlı, ayrıca u600 ün işlemcisi çok yavaş

anillina

anillina

Üye
    Konu Sahibi
tşkler :oke:

Altun.

Altun.

Üye
u600 java tanalı arakdaşım aldı geçen gun ben böle iğrenç bi telefon görmedim sırf gösrerişlten ibaret içi kabak bi karpuz gibi. aşırı derecede yawaş walla o kadar para werip alanlara mantıklı bakmıyorum ne yalan sölym onun yerine e250 alsanız emin olun daha keyifli kullanırsınız. samsung a da şaşıyorum madem böle bi tel yaptın bu fiyata satyrsun az işlemcisini biraz daha hızlı yap

cihan_cam

Üye
chona sana katılıyorum telefon berbat ilk çıktıgı hafta aldım tam 700 ytl verdim vermez olaydım :agla bu kadar yavaş bi telefon olamaz

royan_367

royan_367

Üye
ya ben de yeni aldım
bence tlfona haksızlık ediosunuz
bi kere kamerası süper ötesi
brz yavaş olabilir
ben 2. el aldım 250ye
aslında 6300 alcaktım ama bu daha ii geldi

efecel94

Üye
brc calısıyo

gungormez

Üye
u700 aldım ama ne oyun nede tema yük:)leyebiliyorum

serkan1985

serkan1985

Üye
tek eksiği yavaş olması.tek eksiği

ardaqwe

Üye
evet u600 e sıs uzantılı dosya yüklenmez

birol1

Üye
arkadaşlar u 600 oyun veya program yüklemek istiyorsanız jar ve jad dosyalarını aynı zamanda yüklemeniz gerekiyor ben öyle yapıyorum bi sorun yok şimdilik.

gmturk

gmturk

Üye
u 600 e jar ve jad lı oyun bulmalısın

TurkSword

TurkSword

Üye
u600de sis çalışmaz ama jarlar çalışır şöyle ;

1-)jad ve jar uzantili dosyayi "other files" e atin (other files=diger dosyalar)usb kabloylada atsanız olur veya hafıza kartına atıp ordan diğer doyalara taşısanız da olur.

2-)*#9998*4678255# ya da (*#9998*INSTALL#)kodu telefonunuza girin ve etkinlestirildi diye mesaj gelecek

3-)diger dosyalara gidip "secenekler"tusuna basin yuklensin mi diye ekran gelecek evet yada hayir diye soracak - evet diyin evet dedikten sonra baslatmak istermisiniz diye yazi geliyor. hayir deyin çünkü alttaki kodu girmeniz gerek oyun oyunlarim dosyasina yukleniyor

4-)tekrar *#9998*4678255# ya da (*#9998*INSTALL#) kodunu tuslayin telefonu eski haline dondermek icin etkinlestirme iptal edildi gibi bi yazi gelecek.Sonra oyununuzu rahatlıkla oynayabilirsiniz.Jar uzantılı dosyayı jad'a çevirmek için JAD WİZARD diye bi program var.Tavsiye ederim:oke:İyi eğlenceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt