u600 şarj problemine x820 Çözümü dogru mu?

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtgncr

Üye
    Konu Sahibi
u600 şarj problemine x820 Çözümü dogru mu?
selam arkadaşlar,bende u600 var,bu sitede bazı yerlerde u600 e x820 bataryası uyumlu oldugu belirtilmiş ve zaten biliyoruz,x820 samsung un sarj problemine çözüm olarak sundugu (1hafta) bir telefon..bu olayı deneyen oldumu? olduysa bizi bilgilendirir mi? çünkü x820 bataryası sadece 30 ytl.. şu problemide çözsekde u600 en kralı olsa :)

ayrıca bataryayı uzatmak için 1 ark. dual band fln bişeler demiş,o olay nasıl oluoyor 1800 seçme yane?

eses_nuri

eses_nuri

Üye
ben söylemiştim o sözü :d l760 için ordan gördün galiba açayım biraz olayı :D

menü>ayarlar>şebeke servisleri> bant seçimi>GSM 900/1800

bu olay türkiyedeki operatörlerin kullandığı banttır megahertz olarak bunu seçerseniz batarya daya çok dayanmaktadır tarafımdan denenmiştir bu bantta telefon dual banttan çıkıp tribanda geçtiğinden daha az enerji harcamakta :oke:

fbfby

Üye
benim tel e250 batarya 1.5 gündayanıyor ondan olabilir saol kardeş

mhmtgncr

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda bi fikri olan yok mu? x820 bataryası u600 e uyumlu olabilir mi?

eses_nuri

eses_nuri

Üye
walla kardeşim birbirine uyuyorsa bataryalar bi sorun olacağını sanmıyorum çalışma prensipleri zaten aynı ama giriş ve çıkış voltajları arasında fark varmı baktınmı hiç ona göre hareket et bide telefonundan olma sonra :D

mhmtgncr

Üye
    Konu Sahibi
voltaj olayına nasıl bakacaz ki? diger u 600 kullanan arkadaşların bi fiki yok mu?

eses_nuri

eses_nuri

Üye
voltaj olayına nasıl bakacaz ki? diger u 600 kullanan arkadaşların bi fiki yok mu?

iki bataryayı yan yana koyacaksın üstündeki yazılara bakacaksın AC ve DC olayına dikkat et ayrıca neyse ben çok konuştum bu konuda galiba birazda diğer u600 cüler konuşsun sen uyumlu olduğu baz yerlerde yazıyor demişsin nerde yazdığını yollarmısın ban inceliim

mhmtgncr

Üye
    Konu Sahibi
ilk olarak geçen telpadaki servisle konustum,adam diyor ki e 840bataryası u600 ile uyumlu,e840 bataryasıda x820 bataryası ile uyumlu ama diyemiyor u600 ile x820 uyumlu :S bende anlamadadım

eses_nuri

eses_nuri

Üye
E840 ın batarya süresi nedir arkadaşlar ?

bant seçimi olayını yaptınmı ekran ışığını kısma ve tuş takımının gece yanmasını sağlama gibi olayları gerçekleştirdiysen sonucu öğrenebilirmiyim ?

serkank762

Üye
x820 batarya aldım 2 güne kalmadan telefon yandı yani anlıcanız telefon çöpe

dipower

dipower

Üye
ben denedim çok işe yarı bide şöyle bir işifre waronu dazaın ca taam olumo

mehmet329

Üye
kardeş burda bi olaya açıklık getirelim batarya asla ac olamaz.....mantıklı yorumyazın yha:kop:

Üst Alt