u600 mp3 problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

replastone

Üye
    Konu Sahibi
u600 mp3 problemi
selam arkadaşlar. u600 telefonum mp3leri yarım yarım çalıo. zil sesi yapmak için 16 snlik mp3 attım 10 saniyesini çalıo deli olcam. uzun mp3lerde sorun olmuyodu ama 16 snlik mp3 ün 6 saniyesini kesince kıl oldum. bu benim telefonumla mı alakalı yoksa bütün u600lerde war mı. bir de ses kaydedicisi ile kaydettiğim amr uzantılı dosyaları zil sesi yapamıyorum. bu da mı bütün u600lerde aynı. cevaplar için şimdiden sağlun..

replastone

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bilgisi olan yok mu??

dikeey09

dikeey09

Üye
arkadasım bn u600 kullanıyorum bnde bir sorun yok bnce fazla kurcaLamadan aldıgın yere götur system sorunu olabilir..

mhaniack

mhaniack

Üye
eger aynı sekılde hatayı cameranın vıdeo bolumunde cekım yaparkende verıosa yazılım hatasıdır hemen garantıye gondermenı tavsıye ederım...

replastone

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar. bende bütün u600lerde olan bi sorun heralde diye fazla üstüne durmamıştım. en kısa zamanda garantiye bırakıyım telefonu.

anillina

anillina

Üye
benimkide videoyu 30-35 sn çekip mesaj dosyası boyutu sınırı diyip kapatıyo bu da arızalımı oluyo o zaman?

emreemre01

Üye
benimkide videoyu 30-35 sn çekip mesaj dosyası boyutu sınırı diyip kapatıyo bu da arızalımı oluyo o zaman?

hayır ayarlarından video çekim süresini ayarlarsan düzelir arkadaşım

ykmk

ykmk

Üye
senn telefonda var bi sorun kardes yoksa bende de var u 600 ve boyle bi sorun yok

dipower

dipower

Üye
hayır arkadasım oyle bişi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt